Дистанційна навчальна практика з гідробіології за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура»

June 18, 2020

    Сьогодення нам ставить нові виклики, як до навчання, так і до проходження навчальної практики. Але завдяки новим ІТ технологіям кафедра гідробіології та іхтіології активно справляється з цим завданням.

     Викладачі та студенти проводять онлайн-зустрічі по навчальній практиці з гідробіології у «віртуальних» аудиторіях на базі програми Cisco Webex Meetings.

      Дистанційне проходження: йде активне його обговорення згідно програми навчальної практики з усією аудиторією.

   Родзинкою навчальної практики є те, що студенти можуть «віртуально» прийняти участь у проведенні практики одночасно на різних за типологією водоймах. Вони надзвичайно активно обговорюють схожість та відмінність у ставах, річках, озерах, водосховищах, лиманах. Також студенти відразу ж виправляють помилки, які допущенні при «віртуальному» зображенні станцій чи схем відображення при взятті тих чи інших гідробіологічних проб.

  

 

 


      Під час практики студенти ведуть щоденники, а в кінці практики кожний студент здає звіт.

   Проведення навчальної практики з гідробіології в онлайн-форматі дозволяє викладачам та студентам кафедри гідробіології та іхтіології вдосконалювати свої навички, а також набути нового дистанційного досвіду не лише для аудиторного теоретичного і практичного навчання, а й для проведення навчальної практики.

    Навіть у «віртуальних» аудиторіях нашим студентам цікаво, тому, що навчальна практика з гідробіології – найкращий період закріпити свої теоретичні та практичні навички з даної дисципліни, які у майбутньому будуть науковим підґрунтям для поглиблення знань.


Н. Рудик-Леуська,
доцент кафедри гідробіології та іхтіології

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook