Наші випускники

Контролер якості ПрАТ «Оболонь»
Волхова Таїсія Володимирівна

Phone: (067) 868-57-60

E-mail: [email protected]

У 2020 році закінчила факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів». У 2021 році закінчила магістратуру за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів» на денній формі, спеціалізація «Нутриціологія» на заочній формі.

Кар’єра після навчання:

Червень-липень 2019 – практика «Universal Fish Company»;

Червень-липень 2021 – практика «Українська лабораторія якості та безпеки продукції агропромислового комплексу при Національному університеті біоресурсів і природокористування України»;

Липень-грудень 2021 - робота «Українська лабораторія якості та безпеки продукції агропромислового комплексу при Національному університеті біоресурсів і природокористування України»;

Січень 2022 – по цей час – контролер якості ПрАТ «Оболонь».

 

Інженер з якості Асканія-Пак
Дворак (Запривода) Вікторія

Phone:

У 2019 році закінчила факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технологія зберігання та переробки водних біоресурсів».

Кар’єра після навчання:

 ТОВ "Нововолинський м'ясокомбінат":

- Червень 2020-березень 2021 завідувач лабораторії;

 - Березень 2021- грудень 2021 начальник зміни відділу виробництва ковбасних виробів.

З січня 2022 року інженер з якості Асканія-Пак

Асканія-Пак» сьогодні – це:

°виробництво меду – від закупки до розливу;

°сучасна власна лабораторія та європейський контроль якості;

°власне виробництво порційних продуктів харчування (мед, сипучі і пастоподібні);

°багаторічний досвід співпраці з сегментами HoReCa, роздрібними мережами, як українськими, так і міжнародними.

 

Здобувач наукового ступеня pHD Доктора філософії
Кулик Вікторія Костянтинівна

Phone: (044) 527-88-85

E-mail: [email protected]

У 2017 році закінчила Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса»

З вересня 2020 року аспірант кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.

Тема дослідження: Удосконалення технології м'ясних натуральних напівфабрикатів із фруктово-ягідними інгредієнтами.

Науковий керівник: кандидат технічних наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Штонда Оксана Анатоліївна.

 

Головний технолог ТОВ «Інноваційна компанія «НІКа»
Семенюк Катерина Миколаївна

Phone:

У 2018 р. закінчила Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю: 181 «Харчові технології» та 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка». Із вересня 2019 р – аспірант кафедри м’ясних, рибних та морепродуктів за спеціальністю 181 «Харчові технології». Тема дисертаційної роботи: «Удосконалення технології м’ясних натуральних напівфабрикатів із використанням маринадів на основі рослинних олій».

З липня 2020 р працюю головним технологом у ТОВ «Інноваційна компанія «НІКа».

ТОВ «Інноваційна компанія «НІКа» - єдина компанія в Україні, яка здійснює супровід по створенні цехів по переробці молока «під ключ» від 500 л/зміну, починаючи від підбору обладнання, закінчуючи навчанням персоналу та впроваджуючи систему НАССР на підприємстві.

Наша компанія пропонує запуск молокопереробних підприємств, кафе, ресторанів, сироварень, впровадження нових продуктів на існуючих молокопереробних підприємствах, розробку технологічної документації (технологічні карти, технологічні інструкції та ТІ),  підбір технологічного обладнання, супровід виробничих процесів, організацію виробничої лабораторії, навчання персоналу на виробництві.

 

Нутриціолог школи здоров'я «Сам Собі нутриціолог»
Власнюк Наталія

Phone:

У 2021 році закінчила магістратуру за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Нутриціологія» на заочній формі.

Наталія Власнюк - нутриціолог з позитивними результатами більш, ніж у 1700 клієнтів по цілому світу. Уже більше 11 років у сфері нутриціології та дієтології:

— Магістр нутриціології

— Фахівець з харчування при різних захворюваннях

— Член української Ліги фітнес-дієтологів та нутріціологів

— Спікер міжнародних конференцій на тему здоров'я та харчування

Автор курсу онлайн школи здоров'я  «Сам Собі нутриціолог» із більше 2000 студентів.

Її команда налічує уже більше 30 людей серед яких є наші випускники факультету за спеціальністю нутриціологія.

 

Інспектор з контролю якості товарів у компанії WOG
Дем'яненко Аліна Валеріївна

Phone:

Закінчила у 2017 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса». 

З 2018 року працює в компанії WOG.

 

Спеціаліст з якості компанії «Алма-Веко, Фуд»
Тонкошкура Тетяна Вікторівна

Phone:

 

Закінчила у 2017 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса». 

З липня 2017 р. працює в компанії "Алма-Веко, Фуд".

 

Технолог компанії «Kerry»
Субота Богдан Анатолійович

Phone:

 

Закінчив у 2017 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса».

З листопада 2017 р. працює технологом в компанії "Kerry".

KERRY INGREDIENTS LTD є одним зі світових лідерів на ринку продуктів харчування та найбільшим в світі виробником високоякісних інгредієнтів для харчової промисловості та індустрії напоїв. Компанія почала свою діяльність в 1972 році.

Щоб дати коротку характеристику позиції «Керрі» на світовому ринку, досить навести деякі цифри. Річний оборот - близько 5 млрд. євро. Асортимент продуктів компанії налічує  більше 15000 найменувань. Географія діяльності становить  понад 140 заводів в 23 країнах світу. Загальна кількість працівників складає  - 23 000 чоловік в 140 країнах світу.

 

Ведучий аудитор агропромислового відділу Бюро Верітас Сертифікація Україна.
Плічко Сергій Васильович

Phone:

Викладач курсів навчання по системам менеджменту безпеки продуктів харчування (ISO 22000, IFS Food, схеми сертифікації FSSC22000 (Food Safety System Certification 22000), якості (ISO 9001). Ведучий аудитор схеми сертифікації FSSC22000, стандартів BRCGS, ISO 22000 - Food Safety Management System- FSMS, ISO 9001 - Quality Management System - QMS, MSC / ASC Chain of Custody Standard. Аудитор спеціальних програм перевірки постачальників McDonalds Supplier Quality Management System (SQMS), COSCO, METRO Cash & Carry. 

Освіта: Національний університет біоресурсів і природокористування (НУБіП) України.  Ступінь бакалавра в галузі харчових технологій та інженерії. Ступінь магістра з спеціальності  "Технології зберігання і переробки водних біоресурсів" та "Економіка". 

Спеціалізація:

- Якість, стандартизація та сертифікація, системи управління безпечністю харчових продуктів, системи управління якістю.

- Технології консервації та переробки продуктів харчування, інженерія харчових підприємств.

- Прикладна економіка.

Успішно пройшов навчання і отримав додаткову підготовку, що стосується викладацької та аудиторської діяльності, має відповідні сертифікати про проходження спеціалізованих курсів, семінарів, конференцій та програм навчання по ISO 9001, HACCP, ISO 22000, схеми сертифікації FSSC 22000, GMP +, McDonalds Supplier Quality Management System ( SQMS), COSCO, MSC / ASC Chain of Custody Standard, BRCGC Food і ін.

 

директорка з розвитку холдингу компаній "Alma-Veko Food"
Леонова Богдана Ігорівна

Phone: (044) 501-30-09

      ЧП «Алма-Веко, Фуд» является торгово-производственным предприятием. Предлагаем Вам технологическую поддержку, консультирование, выезд специалиста на производство широкий спектр продуктов для мясоперерабатывающей промышленности: - клетчатка (соевая, пшеничная), - каррагинан, - камеди, - конджак, - пищевые добавки, - пищевая химия. 

     ЧП «Алма-Веко, Фуд» является торгово-производственным предприятием. Предлагаем Вам технологическую поддержку, консультирование, выезд специалиста на производство широкий спектр продуктов для мясоперерабатывающей промышленности:

 

Інженер з якості та стандартизації
Остролуцька Катерина Вікторівна

Phone: (04498) 42800

E-mail: [email protected]

ТОВ "Ковчег&Ко", Вишневе (харчові добавки/чисті спеції; друк та гофрація сосисочної оболонки).

Контроль вхідної сировини спецій, перевірка документації на відповідність, перевірка якості вхідної сосисосної оболонки. Контроль за температурними режимами/вологою в цеху друку та гофрації оболонки, ведення журналів, простежуваність від отриманих матеріалів до відвантаженої/відрукованої та відгофрованої оболонки для сосисок на виробництво замовника, перевірка роботи персоналу, якість друку та гофрації.

Видача якісних декларацій для департаменту спецій, підготовка сировини для виготовлення кошерної продукції, контроль її процесу виготовлення, контроль за дотриманням санітарних вимог департаменту та персоналу. Розгляд отриманих рекламацій. Контороль за вчасною повіркою приладів.

 

Головний технолог Товариства з обмеженою відповідальністю "Максис"
Броннікова Анна Ігорівна

Phone: (044) 324-00-28

     Предлагаем Вашему вниманию широкий ассортимент комплексных пищевых добавок WIBERG для вареных колбас, сосисок и сарделек из мяса птицы.

     Вареные колбасные изделия изготавливаются из предварительно измельченного мяса птицы, шпика, а также соли и специй. Линейка вареных колбасных изделий представлена вареными колбасами большого диаметра (для нарезки), тонкими сосисками, колбасками для жарки, белыми колбасами (без нитрита).

     Таким образом, группа вареных колбасных изделий является самой представительной. Дополнительного разнообразия вариантов можно достичь, используя различные структурные компоненты: мясная структура, хлопья паприки, травы, сыр и др.

     Технология применения: 
Комплексные смеси для вареных колбас, сосисок и сарделек содержат фосфаты, поэтому их необходимо закладывать в начале куттерования на нежирное мясное сырье.

Используйте технологию куттерования, утвержденную на Вашем производстве, либо рекомендованную нашими технологами. 

 

Ведучий технолог компанії «Kerry»
Перехейда Максим Федорович

Phone: (044) 234-25-89

     Kerry Ingredients Ltd один из мировых лидеров по производству специальных пищевых ингредиентов – загустителей, стабилизаторов. Мы предлагаем широкую линейку каррагинанов и гуммиарабиков, производства компании Kerry.
     Kerry Ingredients Ltd крупный мировой производитель и поставщик вспомогательных компонентов и наполнителей для пищевой, фармацевтической, био- и дрожжевой промышленностей. Основные продукты производства включают: лактозу, протеиновые гидролизаты, эмульгаторы, дрожжи, энзимы, гидроколлоиды, культуры и продукты ферментации.
     Группа компаний Керри - "Kerry Group Plc" - является одним из мировых лидеров на рынке продуктов питания и специальных пищевых ингредиентов. Начало деятельности - 1972 г. Местонахождение штаб-квартиры - Ирландия. География деятельности - более 150 заводов в 20 странах мира, продажи в 140 странах. Объем продаж компаний группы Kerry в 2009 году составил более 5,5 млрд.долларов.

 

инженер-микробиолог, МПК"Скворцово"
Бондарь Марианна

Phone: (0652) 336-222

E-mail: [email protected]

  Группа компаний «Скворцово» – это вертикально-интегрированный бизнес, который успешно развивает свое присутствие на рынке Украины почти 10 лет.

Стремление к совершенству и ответственность перед потребителем легли в основу решения взять под собственный контроль полный цикл создания мясопродуктов, производимых под торговой маркой «Скворцово».
 

 

Інженер з якості
Долгопятова Юлія Юріївна

Phone: (044) 492-95-98

     Компания «Орими Трейд» - крупнейший производитель чайно-кофейной продукции. 

 

     Высокое качество нашей продукции и широкий ассортимент завоевали миллионы сердец любителей чая и кофе. 

 

      На сегодняшний день ассортимент чая «Орими Трейд» представлен торговыми марками: «Принцесса Нури», «Принцесса Ява», «Принцесса Канди», «Принцесса Гита». Наша компания является единственным представителем премиальных английских торговых марок чая «Greenfield» и «TESS».

 

Технолог ТОВ “ПРОТЕЇН, ТЕХНОЛОГІЇ, ІНГРЕДІЄНТИ УКРАЇНА”
Бабенко Ярослав

Phone: (044) 274-99-11

      Нині група компаній „ПТІ” – міжнародний холдинг – один з найбільших виробників та дистриб’юторів добавок та інгредієнтів для харчової промисловості. Ім’я компанії добре відоме усім м’ясопереробним підприємствам Росії, здебільшого птахо-, рибопереробним, компаніям-виробникам молочної та кондитерської промисловості. 

 

виконавчий директор Українського клубу аграрного бізнесу
Вержиховський Олександр

Phone: (044) 201 4950

E-mail: [email protected]

Закінчив магістратуру за спеціальністю «Якість, стандартизація, сертифікація» у 2009 році.

Кар’єра після навчання:
2009 – 2010 рр.. – начальник міжнародного відділу Української лабораторії якості та безпечності продукції АПК
2012 – по чей час – виконавчий директор Українського клубу аграрного бізнесу

 

Спеціаліст Управління Якості товарів ТОВ «Метро Кеш енд Керрі Україна»
Павло Ямчинський

Phone: (044) 291-04-87

E-mail: [email protected]

       У 2008 році закінчив факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК. У 2009 році закінчив магістратуру за спеціальністю «Якість, стандартизація, сертифікація». 

     «МЕТРО Кеш енд Керрі Україна» відкрила свій перший магазин у Києві в 2003 р. З тих пір компанія інвестувала більше 545 млн. євро у свій розвиток в Україні та створила більше 7 600 нових робочих місць.

 

начальник відділу управління якістю НУБіП України
Тавлуй Інна Петрівна

Phone: (044) 527-82-78

E-mail: [email protected]

Закінчила магістратуру за спеціальністю «Якість, стандартизація, сертифікація» у 2004 році. Тема магістерської роботи «Аудит та сертифікація системи управління якістю».

Кар’єра після навчання:
2005 – 2007рр.. – директор з корпоративного управління групи компанії «Омега Мінералз»
2007 – 2009 рр.. – керівник проектів з розробляння та упровадження систем управління у компаніях АПК, а саме: агрохолдинг «Авангард», група компаній «Укрм’ясо», ТМ «Фаворит», група компаній «Альфа Хімгруп» та інших.
2010 – 2012рр. – начальник відділу управління якістю НУБіП України.

 

Начальник дільниці з розробки напівфабрикатів ДП "Перемога Нова"
Писаренко Олександра Вікторівна

Phone: (0472) 34 04 01,(0472) 34 04 29

      Дочірнє підприємство «Перемога Нова» - найперша птахофабрика, яка увійшла до складу МХП. У вересні 1999 року господарська діяльність на підприємстві почалася з реконструкції та модернізації виробничих приміщень та обладнання птахофабрики. В результаті генеральної реконструкції майже заново були побудовані всі наявні на даний момент виробничі майданчики, встановлені сучасні лінії забою, переробки, упаковки м'яса, сучасний інкубатор. Зараз на підприємстві 67 пташників. На даний момент потужність підприємства становить 37,5 т м'яса птиці на рік. У 2009 році «Перемога Нова» зайняла серед бройлерних фабрик ВАТ «Миронівський хлібопродукт» лідерську позицію з перевиконання плану виробництва м'яса птиці.

 

В.о. начальника відділу якості та безпечності продукції виробництва МПЗ «Легко»
Дмитро Колісніченко

Phone: +38(04574) 4-20-50

E-mail: [email protected]

     У 2011 році закінчив факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК за спеціальністю «Якість, стандартизація та сертифікація». 
     ТМ «Легко!» відома споживачам, та зарекомендувала себе, як продукція високої якості та гарантованої безпечності. Торгова марка об'єднує вироби з м'яса птиці, яловичини і свинини власного виробництва. Популярність ТМ «Легко ! » зростає з кожним днем , адже готові м'ясні страви мають чудовий смак . 
     Унікальність продукту в тому, що його виробництво має замкнутий цикл, який дозволяє виробнику повністю контролювати якість сировини: від вирощування кормів до переробки м'яса.
      Вся сировина для приготування готових страв ТМ "Легко!" ретельно перевіряються: на підприємстві впроваджені система управління якістю відповідно до міжнародного стандарту ISO 9001:2008 і система управління безпечністю продуктів харчування FSSC 22000, яка об’єднує вимоги ISO 22000:2005 та ISO/TS 22002-1:2009.

 

Старший викладач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів
Харсіка (Веретинська) Ірина Анотоліївна

Phone: (044) 527-88-85

   Закінчила у 2010 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». З вересня 2011 р. аспірант кафедри за спеціальністю 05.18.16 – Технологія харчової продукції. Автор 5 наукових праць.

 

Доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів
Ісраелян (Семенюк) Валентина Миколаївна

Phone: (044) 527-88-85

   Закінчила у 2010 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса». З вересня 2011 р. аспірант кафедри за спеціальністю 05.18.16 – Технологія харчової продукції. Тема дисертаційної роботи "Розробка технології шинкових виробів із м'яса страусів з використанням біотехнологічних прийомів". Автор 15 наукових праць.

 

Доцент кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів
Голембовська Наталія Володимирівна

Phone: (044) 527-88-85

   Закінчила у 2010 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України за спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів». З лютого 2012 р. здобувач кафедри за спеціальністю 05.18.16 – технологія харчової продукції. У 2016 році захистила кандидатську дисертацію на тему "Технологія пресервів з прісноводних риб та пряно-ароматичних коренеплодів" за спеціальністю 05.18.04 - "Технологія м'ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів". та Автор 103 наукових праць, 7 монографій, 2 навчальних посібників, 9 деклараційних патентів на корисну модель, 10 методичних рекомендацій та 19 ТУ (ТІ) на рибні продукти.

 

Ведучий технолог відділу дослідження та розвитку (R&D)
Грошко (Нагорна) Наталія Михайлівна

Phone: 38(067) 659-00-68; (044) 541 17 60

E-mail: [email protected]

Компанія «Тейст-Дизайн» - український виробник ароматизаторів та сухих смако-ароматичних сумішей для харчової промисловості. Наша компанія була заснована у 2004 році на основі багаторічного досвіду роботи з українськими виробниками харчових продуктів та при активній всебічній технологічній підтримці відомих європейських компаній – виробників харчових інгредієнтів.

На сьогоднішній день «Тейст-Дизайн» - це компанія, що динамічно розвивається та
займає одне з лідируючих місць на ринку ароматизаторів та смако-ароматичних сумішей
в Україні. Клієнтами компанії є більше 300 підприємств харчової промисловості в Україні, серед них підприємства та холдинги – лідери у своїх галузях. 
Більше на нашому сайті - http://td-ukraine.com.ua 

 

Cпівробітник з контролю якості Allfein Feinkost GmbH & Co. (Німеччина, Lohne)
Хомич Алла Юріївна

Phone: +38(066)5253203

E-mail: [email protected]

     У 2022 р. закінчила факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» на денній формі навчання.

Під час навчання проходила стажування:

     - Липень 2020 р. - вересень 2020 р. - стажування на підприємстві з виробництва м’ясних та ковбасних виробів Bauerngut Fleisch- Und Wurstwaren Gmbh (Німеччина, Bückeburg);

      - Січень 2021 р. - квітень 2021 р. - стажування на підприємстві з виробництва м’ясних  напівфабрикатів Allfein Feinkost GmbH & Co. (Німеччина, Zerbst);

     - Листопад 2021 р.- лютий 2022 р. - стажування на підприємстві з виробництва м’ясних  напівфабрикатів Allfein Feinkost GmbH & Co. (Німеччина, Laage-Lohne).

     - Червень 2022 р. – по даний час - співробітник з контролю якості (Mitarbeiterin in der Qualitätssicherung) на підприємстві з виробництва м’ясних  напівфабрикатів Allfein Feinkost GmbH & Co. (Німеччина, Lohne).

 

Cпівробітник з контролю якості Allfein Feinkost GmbH & Co. (Німеччина, Lohne)
Бруцька Світлана Миколаївна

Phone:

     У 2021 році закінчила факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технології зберігання, консервування та переробка м’яса», денна форма навчання.

Під час навчання проходила стажування:

     - Серпень 2020 р. - жовтень 2020 року - стажування на підприємстві з виробництва м’ясних та ковбасних виробів Bauerngut Fleisch- Und Wurstwaren Gmbh (Німеччина, Bückeburg);

     - Січень 2021 р. - березень 2021 року - стажування на підприємстві з виробництва м’ясних  напівфабрикатів Allfein Feinkost GmbH & Co. (Німеччина, Zerbst);

     - Листопад 2022 р. - лютий 2022 року - стажування на підприємстві з виробництва м’ясних  напівфабрикатів Allfein Feinkost GmbH & Co. (Німеччина, Laage-Lohne).

       - Квітень 2022 року - по даний час - співробітник з контролю якості (Mitarbeiterin in der Qualitätssicherung) на підприємстві з виробництва м’ясних  напівфабрикатів Allfein Feinkost GmbH & Co. (Німеччина, Lohne)

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook