Життя продовжується і щоб залишатися у лідерах ми маємо бути готовими до усіх його несподіванок: щотижнева он-лайн нарада керівництва факультету тваринництва та водних біоресурсів

April 6, 2020

    Сьогодні, 6 квітня 2020 року, під головуванням декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Вадима Кондратюка відбулася щотижнева он-лайн нарада із керівниками структурних підрозділів факультету.

   Відкриваючи її Вадим Миколайович розповів про питання, які розглядались на засіданні ректорату. Зокрема, йшла по роботу у дистанційному режимі та її контроль, профорієнтаційну роботу та залучення молоді до університетської олімпіади для вступників, роботу кураторів, проживання студентів у гуртожитках та фінансово-економічні показники в цих умовах. Очільник факультету ґрунтовно зупинився на кожному завданні, яке ставить керівництво університету перед своїми співробітниками.

   Потому перейшли до обговорення питань порядку денного, який був дуже насиченим. Було розглянуто питання відпусток науково-педагогічних працівників та допоміжного персоналу факультету, конкурсу на заміщення вакантних посад працівників факультету і механізму дії в умовах, що склались. Обговорено можливість благодійної допомоги Київській міській клінічній лікарні №10 для боротьби із коронавірусом та прийнято рішення якомога ширше залучити для цього співробітників і студентів факультету. Розглянули і питання проведення залікових і екзаменаційних сесій студентами денної і заочної форми навчання.

   Було заслухано інформацію директора науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва Івана Чумаченка про наукові тематики факультету, які вже діють та які отримали фінансування Міністерства освіти і науки цьогоріч.

   Після цього кожен із завідувачів 8 кафедр факультету прозвітував про роботу працівників свого структурного підрозділу за минулий тиждень, про стан дистанційного навчання та санітарно-епідеміологічний стан та окреслили завдання на поточний тиждень.

  Підбиваючи підсумки засідання декан факультету Вадим Кондратюк озвучив ряд доручень, а саме: щоденно контролювати стан дистанційного навчання усіх студентів факультету, неухильно дотримуватись усіх законодавчих актів, наказів, розпоряджень і санітарних правил у період карантину, вчасно подавати фінансово-звітні документи, слідкувати за станом здоров’я працівників і студентів факультету, не збавляти обертів профорієнтаційної роботи та вести постійні бесіди з майбутніми учасниками олімпіади для вступу та абітурієнтами, контролювати роботу виробничих об’єктів факультету.

  І як зазначили на закінчення учасники наради життя продовжується і щоб залишатися у лідерах ми маємо бути готовими до усіх його несподіванок.

Сергій Грищенко,

заступник декана факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook