Найсучасніші засоби інтерактивного спілкування в навчальному процесі кафедри статистики та економічного аналізу

April 1, 2020

  01.04.2020 р. доцент  Анатолій Шиш разом зі студентами економічного факультету 3 року навчання спеціальності «Облік оподаткування» успішно апробували проведення лекційного та практичного занять з дисципліни «Аналіз господарської діяльності» на тему «Способи вимірювання впливу факторів в детермінованому аналізі» за допомогою сучасного засобу комунікації Webex Cisco, який є інструментом очного дистанційного спілкування  багатьох відомих зарубіжних урядових та бізнес-структур.

 

Організація відео конференц дзвінка включала попереднє формування запрошення всіх учасників курсу, яке було автоматично розіслане під час резервування дати та часу дзвінка. Крім того, було створено інструкцію по налаштуванню та підключенню студентів до концеренц дзвінка, доступ до якої студенти отримали через електронний ресурс Elearn.

 

 

Використання засобу комунікації Webex Cisco сприяло проведенню заняття в Online режимі, наближеному до безпосереднього спілкування в аудиторії, та надало можливість «живого» обговорення актуальних проблем та питань, які висвітлювалися в ході опрацювання нового матеріалу. 

 

 

 Анатолій Шиш,

к.е.н., доцент кафедри

статистики та економічного аналізу 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook