На факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальностей «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

March 6, 2020

    Одним із важливих показників визнання престижності університету є проведення на його базі міжнародних та всеукраїнських заходів різних рівнів, в тому числі і Всеукраїнських студентських олімпіад зі спеціальностей, за якими він здійснює підготовку фахівців.

   Факультет тваринництва та водних біоресурсів приймає активну участь у цьому процесі. Так протягом лютого проходив І етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальностями 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 207 – Водні біоресурси та аквакультура.

   У боротьбі за право представляти свій університет та факультет у ІІ етапі Олімпіади змагалися студенти 2-4 курсів ОС «Бакалавр» повного та скороченого термінів навчання, а також студенти ОС «Магістр».

   Право змагатися у ІІ етапі Олімпіади за спеціальністю 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва вибороли такі студенти факультету: Мазур Вікторія Юріївна, Дібрівна Аліна Володимирівна та Грусіцька Яна Анатоліївна, а за спеціальністю 207 – Водні біоресурси та аквакультура – Винник Віталій Вячеславович, Полковникова Людмила Борисівна та Кайстро Сергій Олександрович.

   Тож, бажаємо нашим студентам добре підготуватися та представити свій університет на найвищому рівні!

Р. Кононенко,

заступник декана з навчальної роботи

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook