Нові інформаційні технології управління бізнесом у контексті підвищення професійного рівня сучасного викладача

February 14, 2020

Вимоги сьогодення зобов’язуть сучасного викладача й науковця постійно удосконалюватися, бути в курсі останніх новинок у галузі освіти, науки й технологій. У зв’язку з цим, викладачі кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка з метою підвищення свого професійного рівня постійно беруть участь у різноманітних науково-практичних заходах. Зокрема, 12 лютого 2020 року доценти Чередніченко О.О. та Мірзоєва Т.В. взяли участь у ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції «Нові інформаційні технології управління бізнесом», яка була організована Спілкою Автоматизаторів Бізнесу та проводилася на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

«Спілка Автоматизаторів Бізнесу» – всеукраїнська громадська організація, яка об’єднує професіоналів в області автоматизації бізнесу, зацікавлених у розвитку сучасних інформаційних технологій, їх популяризації та ефективному використанні в різних галузях економіки.

Відтак, у рамках конференції висвітлювалися та обговорювалися питання щодо:
- створення Центрів сертифікованого навчання викладачів у ВНЗ з метою підвищення рівня професійного розвитку та зростання престижу викладацької діяльності; 
- підготовки фахівців за допомогою Комплекту методичних матеріалів для освітнього процесу; 
- функціональних і прикладних аспектів економічних інформаційних прикладних систем підприємства; 
- практичного досвіду успішної імплементації програмних продуктів у навчальний процес закладів вищої освіти; 
- концептуальних засад діджиталізації суспільства тощо. 
До того ж, під час заходу учасники з’ясовували хто такий ІТ-фахівець в умовах сьогодення і яким він буде через 10 років і що очікує корпоративний сектор від випускників вищих навчальних закладів нині.

У цілому, конференція виявилася цікавою, непересічною, та інформаційно насиченою.

Доцент Мірзоєва Тетяна

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook