Участь студентів юридичної клініки у фінал Національного етапу конкурсу “UP”.

11 February 2020, 11:26
м. Кривий Ріг

   11.02.2020 р. Юридична клініка «Захист та справедливість», яка функціонує на базі нашого факультету, взяла участь у НАЦІОНАЛЬНОМУ КОНКУРСІ: «Відповідальний бізнес і права людина». Студентки 2-го курсу Бутіна Марія та Коротич Юлія представили результати свого дослідження на обрану тему: «Кредитно- фінансові установи в аспекті прав людини» у місті Кривий Ріг, де відбулася конференція, на якій ми достойно представили нашу команду і дали оцінку проробленій роботі.

   “Smart Society - 2020” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку за умовами Договору з Асоціацією юридичних клінік в Україні в рамках гранта, наданого Проектом USAID "Трансформація фінансового сектору".

   Окрім продуктивної презентації та наукової частини, команди юридичних клінік відвідали масштабне підриємство “ArcelorMittal”, де побачили весь процес виробництва сталевого прокату України. Після, була зустріч з Артемом Філіп’євим (Головним юрисконсультом ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг») на тему: «Юридичні практики індустріальних корпорацій», де студенти мали нагоду ставити запитання і почути весь «must have» для успішного юриста.

    На завершення хочеться подякувати керівництву Асоціації юридичних клінік України та усім причетним до організації конкурсу, за тренінг: «Комплаєнс: аналіз останніх тенденцій та кращих практик», нові знайомства та позитивні емоції.

Студентка консультант Юридичної Клініки
"Захист та справедливість", НУБіП України
Марія Бутіна, 

керівник ЮК Сергій Кідалов

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook