Випускник Фастівецької школи Вадим Фарина обирає для навчання факультет інформаційних технологій НУБіП України

February 6, 2020

Наш співрозмовник, Вадим Фарина, учень 10 класу Фастівецької ЗОШ I-III ступенів, Фастівського району, Київської області. Вадим змалку цікавиться комп’ютерною технікою та інформатикою, тому завітав до НУБіП України на факультет інформаційних технологій.

 

  • Вам ще рік навчатись. Чому Ви хвилюєтесь про вступ так рано?

  • На мою думку, це зовсім не рано. Треба визначитись з основними предметами, які потім здавати на ЗНО, та встигнути підтягнути знання по ним. Треба дізнатись про підготовчі курси чи предметні конкурси, щоб не втратити додаткові бали. А головне визначитись з майбутньою професією та підібрати спеціальності, на які при вступі подавати документи.
        
  •  Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі закладу вищої освіти?

  • З нашої школи кожного року хтось з випускників вступає в НУБіП України. Тож маю багато друзів серед студентів університету та багато позитивних відгуків. Подобається, що в університеті багато спеціальностей, тому легко знайти професію собі до душі. Є військова кафедра. На дні відкритих дверей відвідав навчальні корпуси і навіть посидів в комп’ютерних класах, поспілкувався з викладачами, мені дуже сподобалось. Також до університету легко доїхати. Корпуси і гуртожитки розміщені поряд, тож на пари можна буде швидко дійти пішки через парк. 

 

  • Яку обрали спеціальність і чому?

  • Я ще остаточно не вирішив, на яку спеціальність буду вступати. На факультеті ІТ досить широкий вибір: інженерія програмного забезпечення, комп’ютерні науки, комп’ютерна інженерія та навіть кібербезпека. Мені розповіли про нову спеціальність «інформаційні системи та технології», яку планують відкрити вже в цьому році. Мабуть оберу саме її, там будуть цікаві нові дисципліни.

 

Бажаємо успішно закінчити школу та чекаємо на факультеті інформаційних технологій.

 


Розмовляла Ольга Касаткіна,
старший викладач кафедри інформаційних систем


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook