X Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта»

November 14, 2019

13-14 листопада 2019 року на факультеті інформаційних технологій проходила, X Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта».

   З вітальним словом виступили заступник декана з навчальної роботи Наталія Клименко та начальник наукової частини НУБіП України Володимир Отченашко.

   Серед учасників представила результати свого дослідження і докторант кафедри інформаційних і дистанційних технологій Альона Нєлєпова.

  Під час своєї доповіді «Краундфандингова платформа, як платформа формування бізнес-компетентності для агробізнесу» доповідач розповіла про особливості формування бізнес-компетентності, як загалом, так і безпосередньо для спеціалістів в сфері агробізнесу, школу краундфандингу та подальші шляхи її розвитку.
  Окрема секція була присвячена «Інформаційно-комунікаційним технологіям в освіті» керівник секції Олена Кузьмінська завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій. Де молоді вчені та здобувачі кафедри ділились результатами власних досліджень.

   Асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Валентина Корольчук виступила із темою «Організація міждисциплінарних проектів» та Анна Гавриленко, яка представила дослідження « Система аналізу сторінок Facebook з позиції активності користувачів: постановка проблеми та аналіз рішень»

Валентина Корольчук,
асистент кафедри інформаційних і дистанційних технологій


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook