ПРОФОРІЄНТАЦІЯ – ЗАПОРУКА МАЙБУТНЬОГО!

October 3, 2019

   Вибір професії – це певний етап у становленні особистості, який визначається попереднім розвитком і є результатом цього розвитку, з одного боку, і основою для подальшої професійної самореалізації, яка передбачає вдосконалення професійної майстерності, професійний ріст – з іншого. Вибір професії — один з головних життєвих пріоритетів, який здійснює учень. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства.
Профорієнтаційна робота з учнями – це підготовка до свідомого вибору професії. Для отримання вищої освіти з метою досягнення успіху в майбутньому та оволодіння бажаною професією велике значення має правильний вибір навчального закладу.
    У період 3 23 по 25 вересня 2019 року відбулася зустріч завідувача кафедри статистики та економічного аналізу НУБіП України Лазаришиної Інни Дмитрівни з учнями Масевицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (Рокитнівський район Рівненської області).

 

24 вересня 2019 року відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями 9-11 класів ОЗНЗ «Рокитнівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3» Рокитнівської районної ради та Сарненської гімназії у Рівненській області.

 

 

 

 

    Учні отримали інформацію щодо спеціальностей, за якими проводиться підготовка фахівців на економічному факультеті НУБіП України. Особлива увага на зустрічі була присвячена спеціальності «Облік та оподаткування». Інна Дмитрівна детально охарактеризувала можливості та переваги цієї спеціальності, розповіла про міжнародну мобільність студентів економічного факультету НУБіП України, можливість отримання подвійних дипломів, стажування у закордонних університетах Польщі, Словаччини, Великобританії., літню виробничу практику на підприємствах Німеччини та Великобританії, з якими НУБіП України укладено договори про співпрацю, і можливість удосконалення знань іноземних мов.
      Також майбутніх абітурієнтів було поінформовано про наявність гуртожитків і умови навчання та проживання в екологічно чистому районі м. Києва.
Майбутніх студентів зацікавила інформація про навчальну, культурно-масову роботу, спортивне життя студентської молоді та стажування за кордоном.

Бажаємо абітурієнтам зробити вибір майбутньої професії за покликом серця!

 Леся Воляк
заступник декана 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook