У кого є віддушини потреба, То творчий вечір серед перспектив!

October 2, 2019

26 вересня в стінах нашого університету пройшов творчий вечір та презентація сьомої збірки віршів «На перехресті совісті і честі» поета, викладача кафедри обліку та оподаткування Олега Григоровича Криворота. Чимало шанувальників поетичного слова зібралися, щоб послухати вірші компетентного викладача, мудрого наставника та талановитого поета. Поринути в світ поезії та відвідати творчий вечір О.Г. Криворота виявили бажання студенти 3 курсу 6 ст групи та першокурсники 3 групи спеціальності «Облік і оподаткування» разом із своїми наставниками Богданюк О.В. та Куць Т.В.

У збірці «На перехресті совісті і честі» зібрані філософські вірші, в яких автор роздумує про вічні цінності сучасності, про сенс людського і митецького життя.

 

Минулого року О.Г. Криворот розширив формат зустрічі і цей досвід виявися вдалим, тож і цього разу до участі були запрошені виконавці пісень на його вірші. Світові хіти на його слова виконали студенти економічногофакультету Валентин Жуль і Аліна Васюченко. До речі, обидва - учні народної артистки України Наталії Шелепницької, яка теж була присутня на творчому вечорі. А пісню «Білий туман» на слова поета виконав декан механіко-технологічного факультетуЯрослав Михайлович.

 

Творчий вечір вдався на славу! Присутні викладачі, науковці, студенти та гості творчого вечора були вражені глибиною і ліричністю віршів О.Г. Криворота!

 

Щиро дякуємо Олегу Григоровичу за незабутній, романтичний вечір сучасної поезії! І надалі бажаємо творчих злетів та перемог!!!

 

 

О.В. Богданюк, Т.В. Куць

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook