НАШІ ЩИРІ ВІТАННЯ ЧУХЛІБ А.В.

September 5, 2019

5 вересня 2019 року к.е.н., доценту кафедри статистики та економічного аналізу Чухліб Аллі Василівні виповнюється 50 років.

 

Чухліб А.В. у 1991 р. з відзнакою закінчила Українську сільськогосподарську академію за спеціальністю "Економічна кібернетика в сільському господарстві", отримала кваліфікацію економіста-математика.

У вересні 1995 року розпочала працювати в Національному аграрному університеті: спочатку методистом УМО з інженерних спеціальностей, з 1996 р. – асистентом кафедри статистики та економічного аналізу.

Протягом 1996 - 1999 рр. ювілярка навчалася в аспірантурі, а 17 червня 1999 року успішно захистила дисертацію за темою: "Ефективність льонарства у підприємствах Полісся України" в спеціалізованій вченій раді К.26.004.01 у Національному аграрному університеті за спеціальністю 08.06.01 - економіка підприємства і організація виробництва. З 2000 року в.о. доцента кафедри статистики та економічного аналізу, а з 2003 р. по теперішній час – доцент кафедри статистики та економічного аналізу.

Чухліб А.В. активно працює як на науково-педагогічній ниві, так і на громадській роботі. Вона на високому професійному рівні читає дисципліни "Статистика", "Теорія ймовірності та математична статистика", успішно керує підготовкою бакалаврів та магістрів економічних спеціальностей. Чухліб А.В. – автор більш ніж 60 навчально-методичних посібників та методичних розробок, трьох атестованих електронних навчальних курсів в системі E-learn, які допомагають студентам глибше засвоїти звання з названих дисциплін. Численні наукові праці та публікації ювілярки присвячені актуальним питанням підвищення конкурентоспроможності льоновиробництва в Україні, реорганізації системи якості льоносировини, аналітичній оцінці стану та тенденцій розвитку галузі.

Особливо варто відмітити її керівництво науково-дослідною роботою студентів через діяльність наукового гуртка "Застосування сучасних методів статистики в аналізі діяльності сільськогосподарських підприємств", що дозволяє студентам займати призові місця на наукових студентських конференціях.

Протягом вступної кампанії 2019 року Алла Василівна була секретарем приймальної комісії економічного факультету і успішно виконала всі поставлені завдання.

Чухліб А.В. користується заслуженим авторитетом серед студентів та колег університету, вона достойно і високопрофесійно продовжує науково-педагогічну батьківську династію вельмишанованого вченого В.С. Хилевича, який очолював кафедру технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва нашого університету.

 

Колектив кафедри статистики та економічного аналізу щиро вітає Аллу Василівну з ювілеєм! Золоті 50 років – це привід для гордості, радості, добрих побажань, приємних слів.

Вам, доля дарувала чарівну вроду, щире серце, добру вдачу і мудрість. Притаманна Вам інтелігентність і педагогічний талант помножений на щиру відданість до спільної справи, на бажання робити людям добро і відмінно виконувати покладені на Вас професійні обов’язки стали запорукою Вашого життєвого успіху!

Ми бажаємо міцного здоров’я, успіхів і натхнення у роботі, сімейного благополуччя!!! Нехай Ваше життя буде яскравим і щасливим, наповненим оптимізмом і передчуттям радості, впевненості і гармонії на душі!

 

 

 

 

 

З повагою, колектив кафедри статистики та економічного аналізу

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook