Розширене засідання вченої ради юридичного факультету: ретельна та завчасна підготовка як запорука успішної діяльності факультету у 2019-2020 навчальному році

August 29, 2019

Новий 2019-2020 навчальний рік на юридичному факультеті розпочався із традиційного засідання вченої ради за участі трудового колективу підрозділу, на яке цьогоріч завітав перший проректор Ігор Ібатуллін та начальник науково-організаційного відділу НДЧ Вікторія Самсонова.

  

Засідання відкрила декан факультету Олена Яра із доповіддю про підсумки діяльності науково-педагогічного колективу юридичного факультету у 2018-2019 навчальному році та завдання на новий навчальний рік. Доповідач звернула увагу на результати роботи факультету із таких напрямів, як результати вступної кампанії на бакалаврат та магістратуру 2019 року, кадрове забезпечення, якість роботи кафедр, навчально-методичне забезпечення освітнього процесу, наукова та міжнародна діяльність, студентська наукова робота, організація виховної роботи та матеріально-технічне забезпечення тощо. Особливу увагу було приділено результатам соціологічного опитування випускників-бакалаврів та ЗНО магістрів.

 

Головні положення виступу декана факультету про результати вступної кампанії 2019 р. були детально розкриті у доповідях Юлії Канарик (бакалаврат) та Олени Чомахашвілі (магістратура), про готовність кафедр до нового 2019-2020 навчального року доповіли завідувачі кафедр Володимир Єрмоленко, Володимир Курило, Віктор Ладиченко, Олексій Піддубний і Віра Качур, про готовність до прийому студентів першого курсу і проведення свята «День знань» прозвітувала заступник декана Олена Улютіна, а секретар вченої ради Марина Дейнега представила на розгляд усіх присутніх план роботи вченої ради юридичного факультету на 2019-2020 навчальний рік.

 

Підсумовуючи роботу розширеної вченої ради юридичного факультету перший проректор Ігор Ілліч висловив слова подяки учасникам цьогорічної вступної компанії, а також сподівання, що виконання поставлених серпневим засіданням вченої ради НУБіП України стратегічних завдань буде відображене у діяльності кафедр, а представники правничої наукової школи долучаться до нових форм організації своєї роботи.

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook