Ректор Станіслав Ніколаєнко підписав наказ на зарахування 923 першокурсників - випускників шкіл!

August 1, 2019

1 серпня 2019 року. За підсумками нинішньої вступної кампанії поставлено перший окличний знак: ректор Станіслав Ніколаєнко підписав наказ на зарахування вступників денної та заочної форм навчання за державним замовленням. Відсьогодні 923 щасливчики стали першокурсниками НУБіП України!

    Це перший етап зарахування. Другий – не пізніше 7 серпня: о 12-й годині планується зарахування ще більше 1000 осіб, які навчатимуться за контрактом. Документи прийматимуться до 18 години 6 серпня.

    Вступники, які мають диплом молодшого спеціаліста, вже сьогодні зможуть побачити свої прізвища у рейтинговому списку на бюджет.

    До 8 серпня триватиме прийом у магістратуру на заочну форму навчання. Близько тисячі претендентів очікуємо на вступних іспитах, які розпочнуться 9 серпня.

    Для тих, хто прагне здобути освітній кваліфікаційний рівень «Магістр» на денній формі, прийом документів за кошти фізичних і юридичних осіб триватиме до 8 серпня.

    І хоча кількість бюджетних місць для вступників на бакалаврат на базі технікумів і коледжів та до магістратури вже відома, ректорат веде переговори з Міністерством освіти і науки та робить все необхідне для можливого їх збільшення. Тож хто бажає навчатися в НУБіП - контактуйте з працівниками приймальної комісії і подавайте документи.

    А поки що ми прогнозуємо: перша декада заключного місяця літа очікується спекотною.

Валентин Обрамбальський

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook