До уваги студентів-першокурсників, які мають право на отримання соціальної стипендії

August 2, 2019

Вітаємо усіх першокурсників із зарахуванням на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України!

    Університетом постійно ведеться робота щодо забезпечення прав студентів, які потребують соціального захисту. Зокрема, студенти, які зараховані на денну форму навчання за державним замовленням, можуть отримувати соціальну стипендію, розмір якої для дітей-сиріт та осіб з їх числа становить 2360 грн., а для решти пільгових категорій - 1180 грн.

    Для призначення соціальної стипендії студенти пільгових категорій, яким не призначена академічна стипендія (крім дітей-сиріт та осіб з їх числа), повинні до 15 вересня 2019 р. подати деканатам факультетів (адміністраціям ННІ) 3 екземпляри необхідних пакетів документів. Перелік пільгових категорій студентів, необхідних документів та форма заяви для призначення соціальної стипендії знаходиться за посилання nubip.edu.ua/node/12433/1.

    Роз’яснення та консультації щодо зазначеного питання можна отримати у відділі соціальної роботи в кім.№013 навчального корпусу №3 (тел. 527-81-42).

    Одночасно просимо студентів, які відносяться до категорії дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб з їх числа негайно з`явитися до відділу соціальної роботи для взяття на облік та зарахування на повне державне утримання.

 


Віктор Потебня,
Начальник відділу соціальної роботи

 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook