Руслан Омеляненко про вибір професії: бухгалтерський облік вважають універсальною мовою бізнесу, тому мрію про доскональне володіння нею

July 6, 2019
Випускник Улянівської загальноосвітньої школи Переяслав-Хмельницького району Київської області Руслан Омельяненко мріє стати гарним фахівцем. Тож вирішив здобувати вищу освіту. І свій вбір університету спинив на НУБіП.
  • Приємно, що ти надав перевагу НУБіП України. Звідки дізнався про університет?

     — У ньому навчалися мої рідні. Тож знаю про систематичні активні заходи для молоді, гарне місце розташування та компактність в розміщенні навчальних корпусів й гуртожитків. А коли відвідав День відкритих дверей, то переконався, що тут піклуються про якість навчання, виш забезпечений комп’ютерною технікою, сучасним обладнанням, багато дбають про дозвілля та уподобання студентів. Давні традиції та високий рейтинг університету переконали мене обрати саме НУБіП України.

  • Чому вирішив присвятити себе спеціальності «Облік і оподаткування»?

     — По-перше, це професія моєї матері. До речі, знання з бухгалтерського обліку допомагають їй досягати позитивних результатів і у веденні особистого господарства. Тепер я розумію, чому бухоблік вважають універсальною мовою бізнесу, тому також мрію про доскональне володіння нею. Мені цікаво разом із мамою підраховувати витрати, визначати фінансові результати, спостерігати за формуванням податкової звітності. А на зустрічі з викладачами кафедри обліку та оподаткування дізнався про багатоваріантне застосування знань з обліку. Все це переконало мене у важливості обраної спеціальності.

  • Чим цікавишся крім навчання?

     — Спортом. Мені подобаються динамічні види: люблю біг та силові вправи. Також граю в командні види спорту – волейбол, баскетбол. Тому з радістю братиму участь у студентських змаганнях, конкурсах. Сподіваюсь, прославити не лише себе, а й економічний факультет та спеціальність «Облік і оподаткування».

 

Розмовляла доцент кафедри обліку та оподаткування 

Тетяна Слєсар 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook