Вимоги бізнесу втілюємо в практику програмування - представник «Пакснет Україна» Костянтин Денисенко

June 10, 2019

На перший день навчальної практики з програмування 10 червня для студентів 1 курсу факультету Інформаційних технологій спеціальності «Комп’ютерні науки» був запрошений представник провідної ІТ-компанії «Пакснет Україна» Костянтин Денисенко.

Постановка задач на практику з програмування для студентів 1-го курсу в рамках навчальної програми відбулась на основі сучасних вимог до спеціаліста, навички якого розпочинають формуватися, починаючи з 1-го курсу навчання в університеті. Крім того, Денисенко Костянтин надав студентам пораду щодо організації власного ІТ-бізнесу, формування надійної команди, роботи з інвесторами і виходу на міжнародні ринки.

У свої відповідях на цікаві запитання Костянтин запропонував адаптувати сучасні програми навчання у напрямку задоволення потреб конкурентного міжнародного бізнесу. Команда розробників компанії «Пакснет України» запрошена для участі у міжнародних змаганнях (поза конкурсом) чвертьфіналу ІСРС-2019.

Наприкінці зустрічі студенти зробили спільне фото з Костянтином Денисенко.

Інформація про компанію: «Пакснет Україна - провідна продуктова ІТ компанія, штат розробників якої налічує більше 50 осіб. Офіси компанії функціонують в Україні, Південній Кореї, Росії та Естонії. На даний момент займаються розробкою блокчейн рішень та месенджера для Південно-корейського ринку».

Силантьєв С.О.,
доцент кафедри інформаційних систем

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook