Відбувся захист бакалаврських робіт освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки «Облік і аудит» та спеціальності «Облік і оподаткування» денної форми навчання

June 8, 2019

8 червня завершила роботу Екзаменаційна комісія по захисту бакалаврських робіт студентами денної форми навчання економічного факультету освітнього ступеня «Бакалавр» напряму підготовки «Облік і аудит» та спеціальності «Облік і оподаткування». До захисту було представлено 89 бакалаврських робіт на різноманітну тематику з бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту. Об’єктами дослідження були підприємства сільського та лісового господарств, бюджетні установи, промислові підприємства.

Захисти пройшли на належному рівні, що було відзначено членами екзаменаційної комісії в складі голови комісії Лазаришиної І.Д, д.е.н., професора, завідувача кафедри  статистики та економічного аналізу, заступника голови Калюги Є.В., д.е.н., професора, завідувача кафедри обліку та оподаткування, Гуцаленко Л.В., д.е.н., професора кафедри обліку та оподаткування, Олійник С.О., к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування та секретаря комісії Мельянкової Л.В., к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Результат «відмінно» отримали 54 студенти, «добре» - 28, «задовільно» - 7.

 

 

 

 

 

 

 

21 червня відбудеться вручення дипломів бакалавра.

 

 

Бажаємо всім випускникам особистих і професійних успіхів, запрошуємо продовжити навчання на освітньому ступені «Магістр» і завжди раді бачити їх на випускаючих кафедрах економічного факультету!

 

 

 Леся Воляк

к.е.н., старший викладач

кафедри статистики та економічного аналізу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook