Урочистості з нагоди отримання подвійних дипломів студентами факультету аграрного менеджменту відбулись в Словацькому аграрному університеті в м.Нітра

June 6, 2019
Словацький аграрний університет у м.Нітра

06 червня 2019 року декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук взяв участь в офіційній урочистій церемонії вручення дипломів Магістрів/Ing. на Факультеті економіки та менеджменту Словацького аграрного університету в м.Нітра. Відповідно до Угоди про співпрацю між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Словацьким аграрним університетом на факультеті економіки та менеджменту в м.Нітра навчається 14 студентів факультету аграрного менеджменту НУБіП України за програмами подвійних дипломів та паралельного навчання. Цього року навчалися в магістратурі, виконали вимоги навчального плану та успішно захистилися четверо студентів факультету аграрного менеджменту: Єлизавета Синецька, Андрій Потапенко, Петро Чулков та Микола Дерева, який отримав червоний Диплом Магістра/Ing. з Бізнес Економіки та Менеджменту та Відзнаку Декана факультету економіки та менеджменту проф. Єлєни Горської.

 

Такою відзнакою серед усіх випускників університету було відзначено лише 13 осіб.

  

Анатолій Остапчук відзначив унікальну можливість отримання компетенцій, знань та вмінь за програмами подвійних дипломів та паралельного навчання, що відкриті для студентів факультету аграрного менеджменту.

  

Цього року на факультеті також маємо студентів, що бажають долучитися до Міжнародних програм навчання як на бакалаврському, так і на магістерському рівні.

Приємно відзначити те, що високий рівень підготовки наших випускників був відзначений адміністрацією факультету економіки та менеджменту Словацького аграрного університету, а Миколі Дереві та Єлизаветі Синецькій було запропоновано навчання на англомовних PhD програмах з отриманням стипендій та грантів.

Вітаємо наших випускників з отриманням дипломів та бажаємо їм успішної реалізації в житті!

Олена Ковтун,

керівник міжнародних програм факультету аграрного менеджменту

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook