Райдугою і призовим 3-м місцем зустрів Львів наших студентів на Всеукраїнській студентській олімпіаді з напряму підготовки «Метрологія, стандартизація та сертифікація»

May 27, 2019
м. Львів, вул. Степана Бандери, 12

 

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1313 від 28.11.18 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році», Національний університет «Львівська політехніка» провів другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму підготовки «Метрологія, стандартизація та сертифікація» для вищих закладів освіти України.

В олімпіаді взяли участь 70 учасників із 18 вищих навчальних закладів України із технічних спеціальностей. НУБіП України представляли магістри факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, спеціальності «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка», освітньої програми «Якість, стандартизація та сертифікація» Анастасія Слегіна та Роман Зінченко.

 

Особливо приємним є факт отримання призового місця нашим університетом. Вітаємо наших студентів з почесним ІІІ місцем на Всеукраїнській олімпіаді з «Метрології, стандартизації та сертифікації», бажаємо подальших звершень і перемог, пишаємося Вами! 

Наталія Сілонова,

доцент кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook