Відбувся відбірковий етап VІIІ Фестивалю студентської науки – 2019 на юридичному факультеті та факультеті землевпорядкування.

April 23, 2019

22 квітня 2019 р. на юридичному факультеті та факультеті землевпорядкування відбувся відбірковий етап VІIІ Фестивалю студентської науки – 2019, в якому взяли участь 13 гуртків з обох факультетів.

З вступним словом виступили голова ради молодих вчених юридичного факультету Шульга Євгеній Вікторович та завідувач кафедри геодезії та картографії Ковальчук Іван Платонович, які наголосили на важливості розвитку молодої науки в Україні та побажали успіху шановним гуртківцям. Окрім того було представлене журі, у складі молодих науковців – голів рад молодих вчених та аспірантів.

В ході представлення гуртків та результатів їх роботи відбулася справжня наукова дискусія зі студентсько-науковою молоддю, а шановне журі проявляючи жвавий інтерес нещадно закидало їх представників різного роду питаннями. Слід відмітити змістовність доповідей та креативність представників, що дуже швидко знаходили потрібні відповіді, що свідчить про серйозний рівень підготовки.

Внаслідок тривалих дискусій та підрахунку голосів було визначено переможців. Ними стали гурток Клуб юних теоретиків від юридичного факультету та гурток Геодезіявід факультету землевпорядкування.

Вітаємо переможців та бажаємо успіху у подальших етапах змагання. 

Голова ради молодих вчених юридичного факультету

д.ю.н. Шульга Є.В. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook