І Всеукраїнський круглий стіл «Теорія і практика сучасної науки очима молоді»

April 3, 2019

21 березня аспірант кафедри статистики та економічного аналізу Дзюба Т.І. прийняли участь у І Всеукраїнському круглому столі «Теорія і практика сучасної науки очима молоді», який відбувся на базі факультету технологічних систем і логістики Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка за ініціативи декана факультету Кравцова А.Г. та завідувача кафедри агрологістики та управління ланцюгами постачань Ларіної Т.Ф.

На заході окрім Національного університету біоресурсів та природокористування  України були присутні гості з Житомирського агротехнічного коледжу, Харківського національного університету імені В. Каразіна, Харківського національного університету внутрішніх справ, Харківського національного автомобільно-дорожнього університету, Коледжу переробної та харчової промисловості ХНТУСГ.

Метою цього заходу була зустріч молодих науковців різнопрофільних закладів вищої освіти, на якій кожний бажаючий міг поділитися особливостями своєї спеціальності, своєї професії, свого напрямку. Бажаючих виявилось стільки, що довелось розділяти доповіді на дві секції. Серед доповідей молоддю обговорювались актуальні питання сьогодення. 

 

 

Тетяна Дзюба

 

аспірант кафедри статистики та економічного аналізу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook