Футбол між курсами факультету землевпорядкування

March 30, 2019

Ранковий дощ та похмуре небо поступилися сонцю та чудовій погоді для проведення змагання з міні футболу між курсами факультету землевпорядкування, що відбулося 26 березня 2019 року. Ініціаторами цього дійства стала студентська організація факультету землевпорядкування, а саме голова спортивного сектору - Чумаченко Андрій. Участь брали студенти 1-4 курсів.


Не зважаючи на низьку температуру, вболівальникам бракувало часу, щоб помітити холод: гучні оплески, вигуки, гасла - всі хотіли як найкраще підтримати збірну свого курсу.
Приємною неочікуваністю стали студенти першокурсники – вони гідно проявили себе, не залишаючи жодної надії на перемогу своїм суперникам. Можемо сміливо заявити – їх дебют вдалий!


У першому турі зішлись студенти 1 і 2 курсу, та 3 і 4, в наслідок чого до фіналу ввійшли наші дебютанти та гравці 3 курсу.

Призові місця розприділились наступним чином:
1 місце - 3 курс
2 місце - 1 курс
3 місце - 4 курс
4 місце - 2 курс

 

Переможців нагородив заступник декана з виховної роботи - Шевченко Олександр. Найкраща команда серед інших курсів отримала кубок та медалі, крім того медалями нагородили кращих гравців гри. Матчі були досить напруженими та цікавими як для гравців, так і для вболівальників


"Чесно кажучи, ми - команда 3 курсу, були впевнені в своїй перемозі. Але не думали, що все буде так важко. Всі команди серйозно віднеслися до цього "чемпіонату" і показали дуже серйозну гру. Добре дебютував 1 курс, молодці. Найважчим суперником була команда 4 курсу, до останнього всі були впевнені в їхній перемозі, але остання наша гра проти 1 курсу все вирішила. Молодці також 2 курс - вони показали добру техніку. Хотілося б подякувати студентській організації за проведення такого "чемпіонату" з футболу. З нетерпінням чекаємо волейбол. Дякую також вболівальникам, які не дивлячись на погоду, прийшли підтримати своїх хлопців. Окремо хотілося подякувати Шевченку Олександру за присутність і вручення нагород" - говорить студент 3 курсу Полінкевич Євген.


Також своїми враженнями поділилась вболівальниця, студентка 2 курсу 2 групи Коломієць Дарина:
"Гра між курсами була доволі цікавою. Попри погану погоду хлопці не втрачали азарту і охоче змагалися між собою. Команди зберігали напруженість гри протягом усього періоду".

 

Яна  Ягупа, 

керівник інформаційного відділу студентської

організації факультету землевпорядкування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook