Запрошуємо школярів на День відкритих дверей!

March 25, 2019

   У рамках проведення профорієнтаційної роботи серед випускників шкіл доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України Кузьменко С.В. та доцент кафедри економічної теорії НУБіП України Гаврилюк В.П. провели зустріч з учнями випускних класів гімназії №59 ім. О.М. Бойченка м. Києва.

   Організації зустрічі посприяли директор гімназії Антоненко Т.С, заступник директора гімназії з виховної роботи Шамота О.М., класний керівник Гнатюк О.М.

   Захід було структуровано на два етапи: живе спілкування в дружній атмосфері і відповіді на актуальні запитання та прикладне викладення основних принципів використання теоретичних матеріалів у практичному житті.

   Під час обговорення інформаційних матеріалів Кузьменко С.В. та Гаврилюк В.П. ознайомили учнів із керівництвом та структурою НУБіП України, проінформували про спеціальності, які можна здобути на базі університету. Детально охарактеризували можливості вступу на факультет аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців у галузі менеджменту та маркетингу.

   Учнів ознайомлено із правилами вступу до університету в поточному році; представлено широкий перелік спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців; надано інформацію про можливість прийняти участь в Олімпіаді НУБіП України та отримати до 20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО; детально висвітлено можливості та переваги навчання на підготовчому відділенні, що також забезпечує отримання додаткових балів під час вступу чи знижку вартості навчання на контрактній формі.

   Старшокласники виявили неабиякий інтерес до університету, поставили багато запитань, зокрема щодо працевлаштування випускників вишу, стипендіального фонду, умов оплати за навчання, студентського дозвілля, міжнародного навчального та практичного стажування.

  

   В процесі зустрічі учням було запропоновано розв’язати задачу з основ економічної теорії, що визвало зацікавленість та дискусію. Даний приклад дав можливість донести школярам необхідність глибокого вивчення теоретичних предметів, бо це дає навички для подальшого їх практичного використання.

   Учням було роздано інформаційні матеріали про факультет та університет, а на дошках оголошень школи розміщено інформацію приймальної комісії НУБіП.

 

 

   Доценти Кузьменко С.В. та Гаврилюк В.П. запросили випускників школи на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України. І наостанок учням школи було запропоновано наступну зустріч провести 28.03.2019 року в НУБіП України під час «Дня відкритих дверей».

 
 
 
Сергій Кузьменко
доцент кафедри адміністративного менеджменту та
зовнішньоекономічної діяльності 
Віталій Гаврилюк 
доцент кафедри економічної теорії
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook