Запрошуємо кращих: профорієнтація серед учасників Всеукраїнської учнівської олімпіади з Інформаційних технологій

March 26, 2019

  У м. Дніпро з 18 о 22 березня відбулась VIII Всеукраїнська учнівська олімпіада з Інформаційних технологій.
І як не запросити кращих учнів України до навчання на однойменному факультеті - факультеті інформаційних технологій НУБіП України. Адже на нашому факультеті кожен може знайти себе. Вибір широкий: від економічної кібернетики до кібербезпеки.
А як обирає сучасна молодь? Переконливі дії, професійність, успішні практики… замість переконливих слів. Але і слова важливі, адже спочатку було Слово. Але якщо ці слова від членів журі, яких бачиш в реальній роботі, та ще й коли поруч викладач і студент, що є партнерами, до таких слів особлива увага.
   Профорієнтацію проводили Олена Кузьмінська,завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій та Богдан Ворона, студент 4 курсу спеціальності економічна кібернетика. Учні мали змогу задати як професійні питання, адже Олена і Богдан є членами журі олімпіади, так і питання, що стосуються різних аспектів студентського життя.

Сподіваємось, що з кимось із кращих інформатиків ми обов’язково зустрінемось вже у наших аудиторіях. А може ви прийдете до нас зі своїми друзями?

 



Лишились сумніви, запрошуємо на дні відкритих дверей. І не лише офіційні. Наші двері завжди відкриті.

 

 

Олена Кузьмінська,
завідувач кафедри інформаційних і дистанційних технологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook