Профорієнтаційна робота серед учнів шкіл Бориспільського району

March 19, 2019

 

     На сьогоднішній день перед кожним школярем стоїть вибір майбутньої професії. Більшість учнів не знають, яку професію вони хочуть опанувати і який ВУЗ вибрати. Щоб допомогти їм реалізувати свої навички і вміння, стати передовими фахівцями, не тільки в Україні, а й за кордоном, д.ю.н., проф. кафедри цивільного та господарського права Світличним О. П., асист. Двірською О. В. та асист. Лебідь І.В.

     14 березня 2019 року була проведена профорієнтаційна робота серед школярів м. Бориспіля ЗОШ 1-3 ступенів №1 ім. Юрія Головатого, ЗОШ 1-3 ступенів №3, ЗОШ 1-3 ступенів №6 та Спеціалізована школа 1-3 ступенів ім. Костянтина Могилка.

   Учням була надана розширена інформація про Національний університет біоресурсів і природокористування України, оголошено перелік спеціальностей та можливості подальшого працевлаштування. Було надано обґрунтовані відповіді на запитання школярів, щоб кожен майбутній студент став професіоналом своєї справи.

    В наш час головне формувати покоління до професійного самовизначення, пізнавальний інтерес, розуміння наукових основ людської праці стають основою професійного вибору. Успіх професійної орієнтації насамперед залежить від уміння викладача правильно донести інформацію, сформувати позитивне ставлення школярів до роботи.


Висловлюємо подяку завучам та директорам шкіл за розуміння та теплий прийом!

Інна Лебідь
асистент кафедри цивільного та господарського права

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook