Вітаємо з ювілеєм Єрмоленка Володимира Михайловича!

March 18, 2019

Щиро вітаємо з Днем народження завідувача кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука, доктора юридичних наук, професора

ЄРМОЛЕНКА Володимира Михайловича


Вельмишановний Володимире Михайловичу!

 

     Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого ювілею!

  

   Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий вклад у розвиток Університету, а завдяки Вашим зваженим рішенням, здібностям, енергії, досвіду очолювана Вами кафедра займає провідне місце у структурі юридичного факультету.

     Cтворена Вами наукова школа гідно продовжує і розвиває традиції аграрно-правової науки в Україні, фундатором якої був академік В.З. Янчук.

     Ви є взірцем людини, керівника і науковця для всіх студентів і співробітників. Ви є джерелом ідей і починань, Ваша невгамовна енергія, цілеспрямованість, креативність надихає усіх оточуючих. У цей знаковий та святковий день зичимо Вам міцного здоров’я, благополуччя, успіхів і нових звершень.

    Зустрічайте весни ще багато літ і хай вони приносять Вам натхнення. Нехай команда однодумців буде надійною, а всі Ваші масштабні плани реалізуються. Хай мудрість і мир завжди супроводжують Ваше життя, а щастя та любов ніколи не залишають Вашу родину.

 

Адміністрація юридичного факультету, колеги, аспіранти та студенти

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook