Зустріч із представниками компанії «Київський БКК» для маркетологів

February 8, 2019
ауд. 231 к.10

      13 лютого 2019 р. в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у 231аудиторії 10 навчального корпусу о 10.00 відбудеться зустріч із представниками компанії ТОВ «Київський БКК». 

   З метою подальшої співпраці представники підприємства прочитають для студентів цікаву та пізнавальну лекцію, проведуть дегустацію продукції підприємства, а також розкажуть студентам про перспективу практичного навчання, стажування та подальшого працевлаштування у сфері маркетингу та управлінні компанією.
 
 
     Для довідки: ТОВ «Київський БКК» входить в структуру підприємства ТОВ «Київхліб», розширює свої позиції на ринку кондитерських виробів в Україні. Виробничі потужності підприємства становлять близько 20 тон кондитерських виробів за добу. Товарний асортимент БКК нараховує більше 90 позицій тортів та тістечок під такими широковідомими торговими марками як торт «Грильяжний глазурований» «Пражський з вишнею», «Хрещатий яр», «Київські каштани» та ін. Десерти БКК продаються у всіх торгових мережах Україна, а саме: в «АТБ», «Ашан», «Billa», «Брусничка», «Варус», «Велика Кишеня», «Metro», «Novus», «Пакко», «Вопак», «Сильпо», «Таврия», «Фора», «Фуршет», «Эко-маркет», «Fozzy». Компанія також співпрацює з дистриб’юторами, оптовими та роздрібними покупцями по всій Україні. Крім того, продукція БКК експортується в Європу, Північну Америку і країни Близького Сходу.

Запрошуємо всіх бажаючих дізнатися про можливості своєї участі в розвитку ТОВ «Київський БКК»!!! Буде цікаво!!!
 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook