Путівка в успішне професійне майбутнє!

December 22, 2018

У грудні в Національному університеті біоресурсів і природокористування  України справжній випускний бум. Одночасно випускаються 1 тис. 818 випускників-магістрів. На юридичному факультеті також 22 грудня зібралися дружньою родиною студентська молодь та колектив науково-педагогічних працівників для урочистостей присвячених випуску магістрів права.

Випуск – це важлива подія в житті кожного, адже це початок нового і відповідального етапу. Після 5 років насиченого навчання студенти факультету отримують дипломи магістра – путівку в успішне професійне майбутнє.

 

Від ректорату на випускний завітали проректор з навчальної та виховної роботи Сергій Кваша та директор навчально-наукового центру виховної роботи та соціальної розвитку  Геннадій Ржевський. З вітальним словом на настановами звернувся проректор Сергій Кваша, який привітав випускників із чудовим та незабутнім святом та побажав якнайшвидше застосувати на практиці отримані  в університеті знання, вміння та навички.

 

Далі проректор Сергій Кваша, декан Олена Яра та заступник  Олена Улютіна розпочали церемонію вручення дипломів.

 

Уже до дипломованих фахівців з урочистою промовою звернулась декан Олена Яра, яка привітала колишніх своїх студентів з цією урочистою подією та закликала не зупинятися на досягнутому, впевнено будувати свою кар’єру та реалізувати себе як професіонали своєї справи.

Олена Улютіна побажала випускникам віднайти свій професійний шлях, щоб досягти успіхів в улюбленій справі та відзначила найактивніших в науковій, навчальній та культурно-виховній роботі.

Сергій Кваша нагородив грамотою НУБіП України за високі досягнення в науковій роботі старосту групи Гайдучик Анну.

Завідувач випускової кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука Володимир Єрмоленко побажав випускникам професійної самореалізації та досягнення найзаповітніших мрій. Він співставив магічну цифру випускників університету 1 тис. 818 та рік 2018 з майбутньою удачею та успіхом яких досягнуть наші випускники.

Віктор Ладиченко, завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства побажав упевнено та непохитно крокувати життєвою дорогою і стати успішними людьми.

 

Від випускників з привітальною промовою виступили Олена Августюк та Дмитро Стецюк.

Із щирими усмішками вони згадували всі приємні моменти, проведені у стінах університету на рідному факультеті. Олена подякувала старості групи та з упевненістю сказала, що всі п’ять років студентського життя були переповнені яскравими подіями і назавжди  залишаться в пам’яті кожного магістра.

Випускний пройшов яскраво і зворушливо, на святі панували феєрверк емоцій, радісні усмішки, дотепні жарти, щирі і добрі побажання.     

 

Олена Улютіна,

заступник декана

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook