Майбутнє за цифровою економікою

December 21, 2018
м. Яготин, Київська область

     Велика плеяда випускників Яготинського району кожний рік поповнює ряди студентської молоді НУБіП України. Як результат, починаючи від структурних підрозділів Яготинської Районної державної адміністрації до сільськогосподарських підприємств району  більш ніж 80 відсотків керівні посади займають випускники нашого вузу та забезпечують високі господарські здобутки району.  
     Здається проводити агітаційну роботу про переваги навчання в НУБіП України немає потреби, але живе спілкування зі спеціалістами Яготинської адміністрації по питанням: фахівців  яких спеціальностей потребує район сьогодні, основні вимоги до фахової підготовки випускників вузу, їх відношення до нових спеціальностей, таких як комп’ютерна інженерія, комп’ютерні науки, цифрова економіка має велике значення.

        


     В результаті щирої співбесіди доцента кафедри інформаційних систем Садка М.Г. зі спеціалістами управління економічного, агропромислового розвитку, торгівлі та інвестицій Яготинської адміністрації Малюгою В.І., Косяченко Л.Г., Новіком В.О., Близнюком Б.П. та спеціалістами відділу освіти, молоді та спорту Климась О.В., Крамар І.А. прийшли до висновку,  що навчання в НУБіП України є пріоритетним та першочерговим для випускників району, які хочуть стати високо професіональними фахівцями, які вміють використовувати сучасні інформаційні технології в своїй трудовій діяльності, мають поглиблені теоретичні та практичні навички в галузі цифрових інформаційних технологій, комп’ютерного моделювання.

 

Доцент кафедри інформаційних систем Садко М.Г.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook