Захист наукових робіт магістрами 2-ого року навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зі спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки м′яса»

December 19, 2011
м. Київ, НУБіП України

    У День святого Миколая, 19.12.11 року відбувся захист наукових робіт магістрами 2-ого року навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, за спеціальності «Технологія зберігання, консервування та переробки м′яса».

   Оцінювання магістерських робіт проводила шановна комісія у склад, якої входили викладачі кафедри технології м′ясних, рибних та морепродуктів,декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна головою був доктор технічних наук, Чагаровський О.П.,секретар Авдеєва Л.Ю.

   Студентами були представлені різнопланові результати комплексних досліджень в межах індивідуальних тем. Комісія зауважила, що захист магістерських робіт пройшов на високому науковому та організаційному рівні. Членами комісії були особливо відзначені роботи Долгоп′ятової Ю., Перехейди М.,Савченко О.,Бондар М., Леонової Б.,Хаби М.
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook