Представники кафедри прийняли участь в роботі науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку земельного, аграрного, екологічного та природоресурсного права: теорія та практика»

December 12, 2018

Представники кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука прийняли участь у роботі науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку земельного, аграрного, екологічного та природоресурсного права: теорія та практика», що відбулася 7 грудня 2018 року на базі Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

      Серед 114 учасників конференції представники Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Львівського національного університету імені Івана Франка, Національного університету «Одеська юридична академія», ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника», Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, Університету митної справи та фінансів (м. Дніпро) та інші.

     На пленарному засіданні із доповідями виступили голова Всеукраїнської екологічної ліги Т.В.Тимочко (Проблемні питання розширення природно-заповідного фонду у контексті земельної реформи), проректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого з наукової роботи А.П.Гетьман (Сучасні тенденції розвитку еколого-правової науки в умовах реалізації угоди про асоціацію України з ЄС), завідувач кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка Василя Зіновійовича Янчука Національного університету біоресурсів і природокористування України В.М.Єрмоленко (Деякі лексично-змістовні питання теорії екологічного права), професор кафедри аграрного, земельного та екологічного права, Національного університету «Одеська юридична академія» І.І.Каракаш (Сучасні тенденції розвитку екологічного законодавства і права України) та інші

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook