Агрохіміки посилюють роботу із НЕНЦ МОН України

December 7, 2018


З метою створення оптимальних умов для виявлення обдарованої молоді 28-30 листопада на базі кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна пройшла Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні методи оцінки стану грунтів та живлення сільськогосподарських культур». У конференції прийняли участь вчителі із 13 закладів шкільної і позашкільної освіти Чернівецької, Чернігівської, Волинської, Тернопільської та Київської областей України.

У межах роботи конференції учасники обговорили екологічні проблеми у агробіологічному виробництві і збереження грунтів в Україні. Слухачі розглянули методики агрохімічних досліджень грунтів та діагностики живлення рослин, а також, їх роль у формування врожаїв високої якості.

У підсумку, учасники конференції обговорили сучасні проблеми роботи із учнями та студентами, розглянули можливі шляхи зацікавленості до навчальної і дослідницької діяльності учнівської молоді. Роль вчителя та викладача у становленні цього процесі. Визначили сучасність та перспективність набуття фаху агрохімічного сервісу агровиробництва для своїх вихованців.

 

Надія Бордюжа, доцент кафедри агрохімії

 та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook