Тісна співпраця – запорука успішної вступної кампанія!

November 21, 2018

Тісна співпраця та дружні стосунки з ВП НУБіП України «Мукачівським аграрним коледжом» завжди забезпечують вдалий набір студентів на заочну форму навчання. Ось і сьогодні Олена Яра та Олена Улютіна радо зустрічали гостей та потенційних майбутніх студентів з м. Мукачево. Аби дістатися Києва і познайомитися з університетом, де вони б хотіли продовжити навчання (адже цього літа отримують дипломи молодших спеціалістів), вони викупили квитки аж на цілий вагон.

Екскурсію навчальним корпусом провели декан та заступник. І це був перший приємний сюрприз для гостей: бо ж, погодьтеся, не кожному абітурієнту щастить розпочати знайомство з омріяним факультетом відразу з такого спілкування. Друге, що вразило не менше: затишний корпус (до речі, нещодавно відремонтований та утеплений) і матеріально-технічна база. Особливо багато емоцій викликала криміналістична лабораторія і зала судових засідань, та й вся атмосфера, яка панує на юридичному факультеті НУБіП, відвідувачам дуже сподобалась.

Студентів цікавили питання пов’язані і з майбутнім вступом, і з професійними тонкощами, і стосовно перспектив та майбутнього працевлаштування. Тож висновок один: продовжувати навчання вони хочуть тільки тут!

Олена Улютіна,

заступник декана юридичного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook