Нові методи навчання

October 31, 2018

Підходить один із затишних вечорів, і ми як майбутні менеджери плануємо свій час. Зайнятись чимось корисним чи відпочити?... Почитати професійну літературу чи подивитися фільм? Ну що ж, у нас гарні новини: ми змогли поєднати “приємне з корисним”. А нам у свою чергу допомогли у цьому наші викладачі та один з найбільших агрохолдингів України – Компаній UkrLandFarming PLC.

Студенти факультету аграрного менеджменту мали можливість відвідати заняття Корпоративного Університету даної компанії, а саме кіноклуб Антикафе ULF. Тема заняття: "Лідерство". Якими характеристиками повинен володіти справжній лідер? Як складається злагоджена команда? Ці питання ми обговорювали після перегляду дивовижного науково-фантастичного фільму режисера Гевіна Худа за однойменним романом Орсона Скотта Карда. Як виявилось, навчання може відбуватися досить нестандартними методами. У фільмі, на прикладі головних героїв, ми знайшли відповіді на питання, які були поставленні перед нами на початку перегляду:

- Де компанії взяти лідерів?

- Які методи роботи формують лідерів?

- Які компетенції лідера?

- Командна робота і в чому полягає ефективність команди?

Обговоривши всі припущення та твердження зі співробітниками компанії, зробивши висновки з теми "Лідерство", надавши відповіді на всі запитання, які хвилювали нас перед переглядом фільму, ми щасливі повернулись в стіни рідного університету. Дякуємо UkrLandFarming за надану можливість взяти участь у такому цікавому заході.

Ірина Штандер та Вікторія Вишневська,
студентки 4 курсу ФАМ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook