Гуманітарно-педагогічний факультет радісно зустрів майбутніх випускників технікумів і коледжів

26 October 2018, 10:01

        25 жовтня  2018 року  в Національному університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей, який відвідали майбутні випускники технікумів і коледжів Київщини та інших областей.

        Науково-педагогічні працівники кафедр англійської філології та романо-германських мов та перекладу запросили майбутніх випускників Навчально-наукового центру професійно-технічної освіти НАПН України на  День відритих дверей гуманітарно-педагогічного факультету.  Гості  з великим задоволенням відвідали наш навчальний заклад, адже  НУБіП України – це один з найпрестижніших вищих навчальних закладів України, який готує висококваліфікованих фахівців.

         Декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Шинкарук під час спілкування з майбутніми випускниками технікумів і коледжів розповів про переваги продовження навчання на нашому факультеті та презентував кожну із спеціальностей, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".  

          Майбутні абітурієнти  гуманітарно-педагогічного факультету  дізналися вичерпну інформацію  про освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців, особливості вступної кампанії 2019 року, а також про цікаве й насичене студентське життя.  Особливе зацікавлення викликала інформація щодо можливості навчання за програмою «подвійних дипломів», стажування за кордоном та переліку іноземних мов, які можна вивчати  (англійської, німецької, французької, польської)  на гуманітарно-педагогічному факультеті.                              

                                                                                                                                  

Старший викладач кафедри
англійської філології
Людмила Клименко,

                                                                                                                                 асистент кафедри романо-германських мов і перекладу
Олена Мишак

 

 

           

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook