Масовий профорієнтаційний захід «Ярмарок професій»

October 23, 2018
м. Старокостянтинів Хмельницької обл.

23 жовтня 2018 р. відбувся масовий профорієнтаційний захід «Ярмарок професій» для учнів 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів у м. Старокостянтинів  Хмельницької обл. Захід організований фахівцями Старокостянтинівського міськрайонного центру зайнятості спільно з управлінням освіти виконавчого комітету міської ради та відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Мета заходу - інформування учнівської молоді про особливості вибору професії, розширення та систематизація знань про сучасні професії, формування оптимістичного ставлення до свого професійного майбутнього.

 

У заході прийняли участь декан факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Доля М.М., завідувач кафедри економіки підприємства ім. проф. І.Н. Романенка Рогач С.М.  У ході ярмарку відбулася розмова з директором міського центру зайнятості м. Старкостянтинів міської райдержадміністрації Фесун Лесею Едуардівною; спеціалістом районного відділу освіти Слободяник Феліксом Фежоровичем; заступником голови райдержадміністрації Гнатюк Людмилою Григорівною; директором Старокостянтинівського професійного ліцею Кучеруком Сергієм Сильвестровичем.

 

До заходу долучилися близько 450 випускників шкіл. Учні ПТНЗ змогли поспілкуватись з представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України, ознайомились зі спеціальностями, представленими у вузі, спеціальностями, що користуються попитом на ринку праці, дізнались про вимоги роботодавців до майбутніх працівників, отримали інформацію про навчальний заклад, умови вступу до них та умови навчання.




Декан факультету захисту рослин,

біотехнологій та екології

Доля М.М.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook