Гурток «Селекціонер-генетик» у науковому пошуку

October 19, 2018
Кафедра генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського
  11 жовтня 2018 року відбулося засідання наукового студентського гуртка «Селекціонер-генетик»на кафедрі генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. Зеленського
      Керівник гуртка, завідувач кафедри доцент Віталій Жемойда разом із старостою гуртка Андрієм Раковим ознайомив студентів з планами на 2018-2019 н. р., щодо наукової роботи, термінами проведення зустрічей, конференцій на кафедрі та за її межами, запропонував тематику роботи гуртка.
 
     Присутні студенти гуртківці розробили і затвердили план роботи гуртка на 2018-2019 н.р., обрали представників-координаторів роботи по курсах, зокрема: ІІІ курс – Андрій Раков, ІV курс – Сергій Ковальчук, магістри І-ІІ року – Валерія Смірнова.
        Старостою гуртка залишається обраний в попередні роки студент 3 курсу Андрій Раков.
 
     Після узгодження всіх планів роботи наукового студентського гуртка «Селекціонер-генетик» учасники завітали до наукової бібліотеки. Співробітники інформаційно-бібліографічного відділу Лариса Сідько, Людмила Артюх та Світлана Родіонова розповіли присутнім про фонди бібліотеки та інформаційно-бібліографічного відділу. Проінформували про правила користування книжковими фондами та фондами дисертацій і магістерських робіт. Ознайомили з періодичними виданнями, які надходять у відділ і можуть бути корисні для написання їх наукових робіт.
     Студентам було цікаво почути про індексування наукових документів за допомогою таблиць Універсальної десяткової класифікації (УДК) – міжнародної систематики творів друку, яка охоплює всі області людських знань.
      Бібліографи розповіли студентам про алгоритм пошуку потрібної інформації в електронному каталозі та електронній бібліотеці на сторінці наукової бібліотеки сайту НУБіП.
Юлія Дмитренко,
асистент кафедри генетики,

селекції і насінництва ім. проф. М.О.Зеленського 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook