Тиждень правових знань - 2018. День 1: вікторина з історії вчень про державу і право

8 October 2018, 9:53

 08 жовтня 2018 р. в межах Тижня правових знань  на юридичному  факультеті доцентом кафедри теорії та історії держави і права  Людмилою Протосавіцькою було проведено вікторину з Історії вчень про державу і право.


У вікторині прийняли участь студенти 2 курсу юридичного факультету. Їх було поділені на три команди, за приналежністю до тої чи іншої академічної групи. Кожна з команд мала якнайшвидше дати відповідь на поставлене питання. 


 

Студенти в рамках вікторини  здійснили екскурс в  історію, даючи відповіді на питання, які стосувалися розвитку правових знань в епохи Стародавнього Світу, Середньовіччя, Відродження, Реформації та Нового часу.


Студенти які відповідали на питання намагалися першими підняти руку, дати вірну відповідь. Варто відмітити, що відповіді на питання знала велика кількість учасників юридичної вікторини, хоча питання були складними.


В результаті проведеної юридичної вікторини присутні показали високі знання історії вчень про державу і право. Підсумовуючи результати, зазначимо, що всі учасники гри перевірили свої знання, проявили командний дух, отримали гарний настрій.

Людмила Степанівна Протосавіцька,

доцент кафедри теорії та історії

держави і права НУБіП України

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook