Переможець шахових змагань команда факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК

September 21, 2018

     20 вересня у Міжнародний день студентського спорту відбувся шаховий турнір на встановлення рекорду України одночасної гри в шахи, із занесенням до Національного Реєстру України. Окрім шахмат також були змагання зі стрибків на скакалці (скіпінг), метання м’яча на відстань, показові змагання з перетягування канату на кубок Ректора, а також: дзюдо, плавання, художня гімнастика, регбі-7-чоловіки і жінки, футбол, волейбол, легка атлетика, теніс, тхеквондо, стрільба з лука, теніс настільний, гімнастика спортивна, фехтування, баскетбол.

     У даному заході із задоволення взяв участь факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК на чолі з капітаном команди завідувачем кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів Олександром Савченком. 

   Для відбору найкращих гравців у шахи спочатку студенти грали між собою та, по-можливості, з викладачами. Наступним етапом була гра кращий серед кращих. Запекла боротьба була досить хвилюючою, але все ж таки команда була обрана в кількості найкращих 10 осіб: Олександр Савченко, Данило Ворошилов, Сергій  Плющ,  Ігор Паламарчук, Максим Гудзенко, Михайло Данилов, Андрій Сокольцов, Дмитро Олейніков, Аліна Овсянко, Андрій Добровінський.

     Відбувався відбір на кращих і серед інших видів спорту таких як метання м’яча, стрибки на скакалці, удари на дальність та точність футбольним м’ячем у якому наші студенти  також приймали участь та показали прекрасні результати. А коли розпочалося змагання з перетягування канатів, то усі глядачі просто затамували подих і спостерігали, як студенти НУБіП України спритно перетягували перемогу у свої руки.

      Під час проведення гри в шахи у першому турі команда факультету Харчових технологій та управління якістю АПК зіграла 1 гру з факультетом Тваринництва та водних біоресурсів з рахунком 8:2, 2 гру з юридичним факультетом – 9:1, 3 гра з факультетом Конструювання та дизайну 5:4 та 1 нічия та остання гра за перше місце з факультетом Землевпорядкування завершилась з рахунком 7:3.

     Рекорд України зафіксовано - переможцем шахових змагань стала команда факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК.

Вітаємо команду переможців та бажаємо не зупинятися на досягнутому та здобувати нові перемоги.

Іванна Куцан, прес-центр

Наталія Голембовська, доцент

кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook