Життя з пожежами

July 25, 2018

    Міннесота – штат США на кордоні з Канадою, що знаходиться в районі Великих Озер. Незважаючи на сніжні зими та густу мережу річок та озер цей штат має довгу історію боротьби з великими лісовими пожежами, що трапляються тут навесні та восени. В 1930-х пожежі спалювали тут 1 млн. акрів угідь, в 1890-х – 350000 акрів, в 2011 році відбулась пожежа площею 100000 акрів.
    У 2012 році рухлива верхова лісова пожежа трапилас безпосередньо біля міста Елі. Пожежа почалася, коли відбувся розрив лінії електропередачі. Кілька невеликих пожеж швидко виросли в 216 акрів, що зумовило необхідність евакуювати будинки у місті. Лише на ранок наступного дня пожежу вдалось локалізувати.


Пожежа поблизу містечка Елі

   Евакуація населення та майна

    Після цієї події розпочалась робота з населенням спрямована на недопущення загрози життю та втратам майна внаслідок лісових пожеж. Це відео надає інформацію та корисні поради для жителів, які живуть у місцевості, де можливі лісові пожежі: youtu.be/ky8wfvpNQuo.
 


Протипожежна підготовка

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook