«Гарячі новини» або Перші потенційні студенти - 2018 факультету харчових технологій НУБіП і чому?

July 12, 2018
м. Київ, НУБіП України, вул. Полковника Потєхіна, 16

   Технології харчового виробництва за найвищими стандартами можна вивчати лише в НУБіП Україна на факультеті харчових технологій та управління якості продукції АПК.

        Як часто ви замислюєтеся над тим, що відбувається з продуктами, перш ніж вони потраплять на стіл? Починаючи з відбору сировини і закінчуючи перевіркою роботи обладнання, спеціалістам, які займаються харчовим виробництвом, без ноу-хау не обійтися.

       Без цієї професії продукти харчування не були б такими смачними та якісними. Професія потрібна людству, «попит на фахівців у галузі харчового виробництва стабільний, наші випусники відносно швидко знаходять роботу».

        Факультет харчових технологій гостинно зустрів сьогодні не абітурієнтів, а своїх вже потенційних студентів - 2018, з якими вже зустрічались двічі в НУБіП: Перша зустріч – це День відкритих дверей НУБіП і факультету; Друга – успішне навчання на підготовчих курсах. Тому коливань з вибором спеціальності, факультету і НУБіП не було! Перші 4 червоні дипломи Молодшого спеціаліста, і  ще 10 оригіналів дипломів і документів  на факультеті!

       1. Мусієнко Катерина Вікторівна  Лохвицький механіко-технологічний коледж, технолог. Диплом з відзнакою.

        Чому обираю даний факультет в НУБіП?:

      «Обираю харчові технології, адже передові підприємства будь-якої країни пов’язані саме з цим напрямком. А також хотіла б продовжити справу своєї сім’ї – династію харчовиків!

          2. Піль Ольга Романівна - Київський енергетичний коледж. Диплом з відзнакою.

        Чому обираю даний факультет в НУБіП?

       «Після спілкування з деканом і викладачами на «Дні відкритих дверей НУБіП» зразу прийняла рішення:тільки НУБіП і факультет харчових технологій – тому, що вважаю, що ця спеціальність потрібна на ринку праці, а ще тому, що в моїй родині багато «харчовиків».

        3. Іволга Анастасія Романівна - Лохвицький механіко-технологічний коледж, технолог. Диплом з відзнакою.

          Чому обираю даний факультет?

         «Обрала харчові технології, бо ця спеціальність буде актуальна завжди на ринку праці, а також більшість рідних з моєї сім’ї працюють за цим фахом».

         4. Усік Максим Вікторович - Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва.

         Чому обрав саме НУБіП?

      «Після проведення профорієнтації факультету заступником декана Наталією Михайлівною  та «Дня відкритих дверей НУБіП – вирішив на 100 % - тільки НУБіП!».

    5. Медвідь Наталія Олександрівна – Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва.

        Чому обрала саме НУБіП?

        «Слідкую за студентським життям факультету харчових технологій і НУБіП, була на факультеті і на  «День  відкритих дверей НУБіП – тому в серці тепер тільки ГОЛОСІЄВО і НУБіП!

      6. Грищенко Сергій Вікторович - Технолого-економічний коледж Білоцерківського національного аграрного університету.

       Чому обрав саме НУБіП?

      «Хочу бути успішним і багатим!»

      7. Вдовиченко Олександр Миколайович - Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу».

      Чому обрав саме НУБіП?

     «Спочатку думав подавати документи в декілька Вузів, але такого факультету і такого чуйного відношення до ближнього (зовсім незнайомого і чужого ), а прийняли як рідного-вирішив , що свою долю віддаю НУБіП!" 

       8. Пєров Антон Сергійович - Відокремлений структурний підрозділ Городищенський коледж Уманського національного університету садівництва. Чому обрав саме НУБіП?

       «А, що ? є хіба кращий, потужніший, багатий і в таком місці Києва заклад?»

       Абітурієнти - школярі:

      9. Коломієць Валерія Валеріївна - Школа №16, м.Хмельницький.

      Приїхала з родиною на подачу документів.Тато – Валерій Володимирович, член ради роботодавців факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  НУБіП, директор м’ясопереробного підприємства ТОВ "Проскурів-Агро".

      Питання чому обираю НУБіП ? вже не стояло.

      ПИТАННЯ СТОЇТЬ – пройти по всім балам і бути тільки в НУБіП!

     «Обираю саме цю спеціальність,бо на мою думку, вона є одна з найпреспективнішою, унікальною, смачною і корисною. А також хочу продовжити справу свого тата.Переконана, що мій вибір – це моя доля!

 …Спілкування і прийом документів продовжується!

Лариса Баль-Прилипко, декан факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook