Випускники факультету землевпорядкування отримали дипломи бакалаврів

1 July 2018, 1:46

       27 червня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті землевпорядкування відбувся випуск бакалаврів. Дипломи отримали 76 випускників. На святі було багато гостей, батьків, студенти та викладачі факультету.
Бакалаврів вітали всі. Спочатку з привітальним словом звернулися наставники академічних груп - Олександр Чумаченко, Оксана Кустовська, Людмила Гунько та Євген Бутенко. Ці люди відіграли у житті кожного з випускників неабияку роль, адже були нашими порадниками та «батьками» в стінах університету.

 


       Звичайно особливо приємним було привітання декана факультету Тараса Євсюкова. Слова були сповнені щирості і радості, побажання кожному знайти свій шлях та не зупинятися на досягнутому ,не втрачати мотивацію , завжди самовдосконалюватися та продовжити навчання таким же повним складом у магістратурі. Хоча, яка зазначив очільник факультету, пропозиції про працевлаштування наших випускників надходить багато. Проте, порадив не поспішати, а отримати ще більший багаж знань на наступному освітньому рівні.
     Привітали всіх присутніх з цим чудовим святом своїми зворушливими словами старости груп Михайло Потьомко та Юлія Пономаренко, які висловили подяку вкладачам, батькам, подякувала їм за терпіння і допомогу.
     Після цього відбулося те, чого всі чекали 4 роки, до чого впевнено і наполегливо йшли - вручення омріяних дипломів. Зауважимо, що диплом з відзнакою отримала лише одна випускниця Юлія Дікун. Проте, цього року випускалися призерки Всеукраїнської студентської олімпіади із дисципліни «Земельний кадастр»: Анна Капустюк, Анна Багінська та Тетяна Бронська. Також бронзові призерки Всеукраїнських конкурсів студентських наукових робіт Лілія Зуб та Вікторія Перепелиця.

 

 


      Вручення проводив увесь колектив деканату на чолі з Тарасом Євсюковим, який зачитав Наказ ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка, а заступники декана Наталія Мединська та Олександр Шевченко вручили заповітний документ. Людмила Гунько підготувала кожному випускнику сюрприз: невеличке передбачення. Сподіваємось, усі ті добрі побажання справдяться.
      З впевненістю можна сказати що один з кращих університетів України випустив у світ висококваліфікованих фахівців своєї справи та свідомих громадян нашої держави.

Окрема подяка творчому колективу студентської організації факультету землевпорядкування за організацію заходу та музичні вітання.

Випускниця Оксана Полтавець

 


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook