Food Safety Short Course - учасники спільного американсько-українського семінару-тренінгу з харчової безпеки на фінішній прямій

July 3, 2018
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 15

 

 

День Конституції, святкові та вихідні дні. Однак не зовсім такими вони були для учасників семінару-тренінгу «Food Safety Short Course». На ці дні професор Catherine N Cutter видала завдання on line за темою «Продовольча безпека» і цією ж темою розпочались заняття в понеділок, на пятому тижні занять.

Перший день останнього тижня мало чим відрізнявся від попередніх – такий же насичений та цікавий. Відразу після лекції були видані індивідуальні завдання, за якими слухачі тренінгу працювали в групах, потім обговорювали видане завдання: вплив можливих ризиків для наведених у завданні підприємств, а також вплив ризиків на виробництво продукції; продумати ряд заходів, які  необхідно провести, щоб убезпечити описане виробництво.

Робота над новою темою у вихідні дні та її обговорення завершилось, як завжди, тестом.

 

Для розкриття останніх тем курсу залучені нові лектори. Так, Ольга Миколаївна Шаніна, д.т.н., професор кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка розпочала тему «Якість зерна та продуктів його переробки, безпечність виробництва». Одразу після лекції вона провела дві лабораторні роботи по визначенню якісних показників різних видів зернових культур та різних видів борошна на обладнанні з Харківського університету.

 

Також на цьому тижні лекції з харчової мікології буде читати науковець Університету штату Пенсильванії, мікробіолог, доктор філософії Hassan Gourama.

 

Учасники курсу з цікавістю чекають нової інформації від нових лекторів щодо безпечності харчових продуктів.

           

 

Юлія Крижова,

доцент кафедри технології м’ясних, рибних та

морепродуктів факультету харчових технологій та

управління якістю продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook