Вітаємо магістрів заочної форми навчання кафедри стандартизації та сертифікації с./г. продукції із успішним захистом магістерських робіт

June 15, 2018
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12

 

12 – 13 червня 2018 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася значуща подія, як і кожного року: захист магістрів заочників зі спеціальності 152 ‑ «Метрологія та інформаційно- вимірювальна техніка», спеціалізація «Якість, стандартизація та сертифікація». 

Впродовж 2 років на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарсь-кої продукції плекали і виховували фахівців, які вчора ще були студентами, а сьогодні стали дипломованими фахівцями із стандартизації, сертифікації та якості, які саме зараз так потрібні Україні у зв’язку із взятим курсом держави на європейську інтеграцію України.

Перший та другий день захисту відкривали з вітальними словами та словами побажаннями щодо успішного захисту магістерських робіт декан факультету Лариса Баль-Прилипко та голова комісії Володимир Пекер. 

Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко зачитала магістрам наказ про створення екзаменаційної комісії та представила всіх її членів: 

голова комісії Пекер Володимир Матвійович (генеральний директор концерну «ТЮФ Рейнланд Групп»); 

Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна (д.т.н.,професор,декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК);

Сухенко Юрій Григорович (д.т.н., професор, зав. кафедри процесів і обладнання  переробки продукції АПК);  

Голембовська Наталія Володимирівна (к.т.н., доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів). 

Секретарем екзаменаційної  комісії була призначена  Головатюк Галина Степанівна, старший лаборант кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції.

Цьогоріч, до захисту магістерських робіт було допущено 25 студентів заочної форми навчання спеціальності 152 ‑«Метрологія та інформаційно‑вимірювальна техніка.Захист відбувся за традиційною схемою, згідно з вимогами, які висуваються до подібних заходів: промови магістрів, питання і відповіді, обговорення – усе за регламентом й водночас у невимушеній, дружній атмосфері.

На розгляд комісії магістранти представили актуальні науково-дослідні роботи, доповіді супроводжувалися презентаціями. Випускники продемонстрували високий рівень фахової підготовки. Деякі з магістерських робіт виконані на робочих місцях наших студентів, є результатом професійної діяльності наших випускників. Комісія відзначила високий рівень як наукових, так і практичних частин робіт. Всі магістерські роботи захищено на позитивні оцінки.

Серед найкращих були магістерські роботи:

  1. Костюк Євгеній Валерійович – «Розроблення елементів системи екологічного управління на підприємстві ЗАТ «Харківський плитковий завод» згідно вимог ДСТУ ISO 14001:2015»;
  2. Кутова Вікторія Віталіївна – «Розроблення процедури оцінювання постачальників в умовах ТОВ "Українська молочна компанія"»;
  3. Музика Володимир Петрович – «Розроблення елементів системи управління якістю в умовах медичної установи»;
  4. Музиченко Олена Віталіївна – «Розроблення моделі оцінювання відповідності в умовах випробувальної лабораторії»;
  5. Новікова Варвара Валеріївна – «Розроблення проекту національного стандарту "Теплоізоляційні характеристики будівельних матеріалів та виробів"»;
  6. Пулькіна Олена Миколаївна – «Розроблення елементів системи управління якістю в умовах ПАТ «Ощадбанк»;
  7. Санжаровець Марина Петрівна – «Розроблення елементів СУБХП в умовах ТОВ "Черкаська продовольча компанія"»;
  8. Тонкошкура Тетяна Віталіївна – «Розроблення елементів СУБХП в умовах ПП "Алма-Веко Фуд"»
  9. Хмарська Анна Сергіївна – «Розроблення програми управління персоналом в умовах підприємства ТОВ "Книгарня"»;
  10. Шевченко Олена Олександрівна – «Розроблення елементів СУБХП в умовах ПрАТ «Етнопродукт» Київської області».

 Екзаменаційна комісія рекомендувала до впровадження, наступні роботи:

  

 

 

  1.   Дідик Наталія Олександрівна – «Розроблення елементів системи GlobalGAP в умовах ТОВ “Черкаська птахофабрика"»;
  2.   Ігнатенко Олександра Юріївна – «Розроблення заходів управління безпечністю харчових продуктів у дошкільному навчальному закладі»;
  3.   Кобець Павло Миколайович – «Розроблення процедури оцінювання персоналу в умовах компанії ТОВ "Чорнозем"»;
  4.   Музика Володимир Петрович – «Розроблення елементів системи управління якістю в умовах медичної установи»;
  5.   Новікова Варвара Валеріївна – «Розроблення проекту національного стандарту "Теплоізоляційні характеристики будівельних матеріалів та виробів"»;
  6.   Паляруш Олег Миколайович – «Розроблення елементів системи енергоменеджменту в умовах ТОВ «Дружба-СВК» Чернігівської обл.»;
  7.   Степура Алла Олегівна – «Розроблення процедури оцінювання персоналу в умовах житлово-комунального господарства»
  8.   Степченко Анатолій Олександрович – «Розроблення елементів належних практик вирощування ВРХ в умовах ТОВ «Української молочної компанії», Київської обл.» 

Результати захисту магістерських робіт

Група

Кількість студентів

Оцінки

 

Середній бал

5

4

3

2

1

25

17

8

-

-

4,68

Підсумовуючи результати захисту магістерських робіт студентами заочної форми навчання факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Екзаменаційна комісія зазначає, що деканатом і випусковою кафедрою факультету проведені всі необхідні організаційні і методичні заходи, які забезпечили успішну роботу, виконавчу активність і принциповість Екзаменаційної комісії. 

ЩИРО ВІТАЄМО НАШИХ МАГІСТРІВ

З УСПІШНИМ ЗАХИСТОМ ТА

БАЖАЄМО НОВИХ ЗВЕРШЕНЬ І ДОСЯГНЕНЬ,

ПОДАЛЬШИХ ПРОФЕСІЙНИХ ТА ЖИТТЄВИХ УСПІХІВ!

Тетяна Розбицька,

аспірант кафедри стандартизації та

сертифікації с./г. продукції

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook