Спікери факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали землі Таврії та прийняли участь у Міжнародній конференції-виставці АгроЕкологія-2018

June 12, 2018
Запоріжська обл. смт. Кирилівка

7-8 червня 2018 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему «Агроекологічні аспекти виробництва та переробки продукції сільського господарства» на яку спікерами були запрошені представники Національного університету біоресурсів і природокористування України, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, а саме д.т.н., проф. член-кор. НААН Любомир Хомічак, д.т.н., проф. Владислав Сухенко, к.т.н., доц., аудитор ISO 22000 Юлія Слива, к.т.н., доц. Наталя Мєдвєдєва, к.т.н., доц. Людмила Тищенко та аспірант Тетяна Розбицька.

Виставку-конференцію «АгроЕкологія-2018» організували: інформаційна компанія «Інфоіндустрія» у партнерстві з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, який фінансується Міністерством міжнародних справ Канади та Таврійським державним агротехнологічним університетом.

В рамках конференції було обговорено наступні задачі:
• практичні аспекти інноваційних технологій в рослинництві;
• сучасні технології плодових, овочевих культур та винограду;
• інноваційні технології переробки та зберігання продукції сільського господарства;
• вимоги безпечності сільськогосподарської сировини та готової продукції;
• екологічні аспекти сільськогосподарського виробництва;
• безпека виробничих процесів.

Колектив кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції на чолі з її завідувачем Владиславом Сухенком представив змістовно наповнені цікаві, наукові доповіді на пленарному засіданні конференції та були відмічені відповідними дипломами.

 

 

Усі дні конференції «АгроЕкологія–2018» були сповнені жвавими науковими дискусіями та обговореннями. Загалом впродовж конференції було зроблено понад 20 доповідей у яких прийняли обговорення фахівці та фермери з різних областей України. У перший день конференції організатори підготували подарунки для учасників конференції, а на вечір дискус перейшов у святкову вечерю де учасники обмінювались думками, зав’язували нові корисні контакти. Кафедра стандартизації і там не втрачала можливостей і проводила профорієнтаційну роботу залучивши на заочне навчання двох абітурієнтів.

 

 

  

  

Дякуємо організаторам за надану можливість взяти участь у науково-практичній конференції, яка запам’яталася бездоганною організацією, толерантністю і підтримкою дослідницьких ініціатив. Формат конференції має колосальні можливості для обміну думок, розширенню особистих контактів науковців і надихає пізнавати самобутність української науки у світовому контексті.

В якості побажань організаторам, хочемо запропонувати зробити дану конференцію регулярним заходом для обміну науковими досягненнями  та досвідом між науковцями і фахівцями галузі.

 

Тетяна Розбицька,

аспірант кафедри стандартизації та

сертифікації с.-г. продукції

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook