Рогач Анастасія Андріївна: технологія виробництва і переробки продукції тваринництва це дуже затребувана спеціальність

June 12, 2018

 

Представтеся та розкажіть про себе:

-Мене звати Рогач Анастасія Андріївна, я закінчила 11 клас, мені 17 років. Проживаю в селі Красилівка, Броварського району Київської області. Цікавлюсь музикою, хочу вступати до університету НУБіП України на спеціальність технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

-Чому обрали саме цю спеціальність і саме НУБіП України?

-Я вважаю, що це дуже затребувана спеціальність, хто ж як не технологи по виробництву та переробці будуть робити якісні продукти для наших людей? А вступати в НУБіП я захотіла ще в 10 класі, коли до нас в школу приїхала доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Грищенко Наталя Петрівна і розповіла про нього.

-Звідки дізналась про факультет?

-Як я сказала раніше, розповіла Наталя Петрівна. Після нашої зустрічі вдруге, вже в 11 класі я вступила на піврічні підготовчі курси до складання ЗНО з дисциплін біологія, хімія та українська мова. Після закінчення курсів я прийняла участь у всеукраїнській олімпіаді і тепер надіюся на отримання двадцяти додаткових балів до вступу в НУБіП на спеціальність технологія виробництва та переробки продукції тваринництва.

-Чого очікуєш від навчання в університеті?

-Взагалі, багато чого, адже тут можна багато чим зайнятися, хочеш співай, хочеш танцюй, хочеш спортом займайся, саме головне це мати бажання щось робити. Залишилось тільки вступити, а то планів вже дуже багато. Головне це зуміти увібрати в себе наукові здобутки закладу вищої освіти із 120 річною історією.

-Чи маєш вже якісь плани після закінчення навчання?

-Хочу поїхати за кордон для отримання виробничого досвіту в обраній сфері, а після того використати отримані знання і досвід для відкриття власного фермерського господарства у рідному селі.

-Які маєш уподобання, окрім навчання? Можливо досягнення в спорті, мистецтві?

         -Досягнень як таких не маю, раніше займалась баскетболом, але з ним не дуже склалось через травму. В мене є хобі – вишивати бісером, це дуже заспокоює і придає гармонії душі. У школі нам розповідали про численні спортивні і творчі гуртки НУБіП, маю надію розкрити себе в якомусь із них.

Розмовляв завідувач кафедри технологій

у птахівництві, свинарстві

та вівчарстві Юрій Засуха

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook