Співробітники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК отримали університетські відзнаки з нагоди 120-річчя НУБіП

May 22, 2018

22 травня відбулося святкове зібрання, на якому було відзначено співробітників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК з нагоди 120-річчя університету. Власне цими урочистостями стартували заходи, приурочені Дню народження нашої alma mater.

     Із вітальним словом до колег звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він підкреслив, що пишається тим, що є випускником аж двох факультетів нашого славетного вишу. Впевнений, зазначив Станіслав Миколайович, що почуттям гордості за наш НУБіП сповнені і студенти, і всі працівники.

      Потому настала урочиста і хвилююча мить: ректор Станіслав Ніколаєнко та перший проректор Ігор Ібатуллін вручили довгоочікувані університетські нагороди.

     За вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів, плідну науково-педагогічну діяльність, ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання посадових обов’язків Почесною грамотою НУБіП України була нагороджена майстер виробничого навчання кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Наталія Пчелінова.

 

Подяки університету отримали доцент та асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів  Наталія Голембовська та Олена Очколяс.

За активну участь у житті Національного університету біоресурсів і природокористування України та з нагоди 120-річчя університету подякою був нагороджений cтудент 3 курсу Олександр Павелко.

Вітаємо переможців, бажаємо нових вагомих перемог!

Наталія Слободянюк,

доцент кафедри технології мясних, рибних

та морепродуктів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook