Вітання Тараса Висоцького, голови Ради роботодавців факультету аграрного менеджменту, з нагоди ювілею НУБіП України

May 25, 2018
Факультет аграрного менеджменту

 25 травня 2018 р. на факультет аграрного менеджменту завітав Тарас Висоцький, випускник 2008 року, а нині Голова Ради роботодавців факультету аграрного менеджменту.

Відповідно до рекомендацій членів Ради роботодавців факультету аграрного менеджменту, повністю оновлені навчальні плани ОС «Бакалавр» для студентів 2018 року вступу. Починаючи з 2018 р. вперше до навчального плану ОС «Магістр» інтегровано розширений практичний семестр тривалістю 16 тижнів для проходження виробничої практики студентами Магістерської програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» на провідних підприємствах, що рекомендовані членами Ради роботодавців факультету. Це дозволить студентам більш глибоко долучитись до операційних процесів на виробництві, брати безпосередню участь в прийнятті рішень та після закінчення терміну практичного навчання брати участь у конкурсі на заміщення вакантних посад безпосередньо на тих підприємствах, на яких вже здобули практичний досвід.

З нагоди свята університету він подарував сертифікат від компанії CITRUS для придбання технічного обладнання на факультет аграрного менеджменту.

Декан Анатолій Остапчук та Тарас Висоцький відвідали також святкову локацію факультету на стадіоні університету.

Деканат факультету аграрного менеджменту

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook