ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ У МАГІСТРАТУРУ!

May 17, 2018

 

     Уперше цього року особи, які планують вступити на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями галузей знань «Право», «Міжнародне право», «Гуманітарні науки», «Соціальні поведінкові науки», «Журналістика», «Сфера обслуговування», «Міжнародні відносини», мають проходити єдине фахове вступне випробування та єдиний вступний іспит.
     Громадська організація «Освітня асамблея» ініціює проведення відкритого діалогу відкритого діалогу «ЗНО для бакалаврів: що робити вступникам в магістратуру» за участі представників Міністерства освіти та науки України Українського центру оцінювання якості освіти та Національного агентства забезпечення якості вищої освіти. 

   Під час заходу будуть обговорені завдання Магістратури 2018, правові засади проведення ЄФВВ та ЄВІ, особливості реєстрації та складання ЄФВВ та ЄВІ, терміни вступної кампанії 2018, умови вступу за результатами складання випробувань, а також усі учасники матимуть можливість поставити інші питання, що їх цікавлять.
     

Захід відбудеться 23 травня 2018 року о 14:00 за адресою м. Київ, вул. Івана Мазепи, 3-Б. для участі необхідно зареєструватися за посиланням  goo.gl/nY2tGo

За детальнішою інформацією звертатися за телефоном +38063-624-97-19

М. Панченко,

Голова правління

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook